Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Δεν αποκλείω πρόωρες εκλογές – Δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικής αστάθειας

Φίλης: Δεν αποκλείω πρόωρες εκλογές – Δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικής αστάθειας
Ο Καμμένος δικαιούται να πει την άποψη του με τρόπο που να μη δημιουργεί μείζονα κρίση τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν αποκλείω πρόωρες εκλογές υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κυβερνητικής αστάθειας λόγω της στάσης που έχουν εξαγγείλει ότι θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Το σίγουρο είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο το φθινόπωρο του 2019.
Δεν αποκλείω να γίνουν νωρίτερα.
Εξαρτάται από το ξεδίπλωμα ενός προγραμματισμού της κυβέρνησης που αφορά στην ενίσχυση των μεσαίων τάξεων» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Φίλης, ο οποίος και με αφορμή τη στάση των ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό εκτίμησε ότι δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής αστάθειας.
«Ο κ. Καμμένος ψήφισε μια κυβέρνηση της οποίας είναι διακεκριμένο μέλος που στις προγραμματικές δηλώσεις είχε την επίλυση του Μακεδονικού.
Δικαιούται να πει την άποψη του με τρόπο που να μη δημιουργεί μείζονα κρίση κυρίως για την οικονομία αλλά και για την πολιτική.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια πολιτικής αστάθειας στη χώρα μας» υποστήριξε ο κ.Φίλης, ο οποίος σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών εκτίμησε ότι υπάρχει πλειοψηφία για να ψηφιστεί στη Βουλή.
«Αυτό που ενδιαφέρει μέχρι τις εκλογές είναι να έχουμε μια ενίσχυση της οικονομίας» είπε ο κ.Φίλης.
Ερωτηθείς για τον ξυλοδαρμό και το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «δεν ήταν άμυνα αλλά αυτοδικία».
«Στην Ομόνοια είδαμε ένα φαινόμενο κοινωνικού αυτοματισμού.
Δεν ήταν άμυνα, ήταν αυτοδικία.
Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα γιατί είναι το υπόβαθρο σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που ζούμε που μπορεί να οδηγήσει σε πολιτικές συμπεριφορές ακροδεξιάς κατεύθυνσης.
Ο νόμος εφαρμόζεται ως νόμος, ως συντεταγμένη πολιτεία, δεν εφαρμόζεται ως αυτοδικία.
Η ΝΔ δεν θέτει θέμα ασφάλειας αλλά ανελευθερίας» υπογράμμισε ο κ.Φίλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης