Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Για να βγει η Ελλάδα από την κρίση χρειάζεται μια αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση

Παππάς: Για να βγει η Ελλάδα από την κρίση χρειάζεται μια αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση
Μπορεί να έρθει λύση για το ζήτημα της ΠΓΔΜ όπου θα υπάρξουν ευρύτερες πλειοψηφίες τόνισε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι η Ελλάδα για να βγει από την κρίση και για να κλείσουν οι πληγές των μνημονίων χρειάζεται μια αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος επεσήμανε πως αυτό που απαιτείται σήμερα είναι να τεθούν οι προτεραιότητες της επόμενης ημέρας.
«Το πολιτικό σύστημα περνά πλέον σε μία φάση ωριμότητας όπου οι συζητήσεις θα γίνονται στη βάση των προγραμμάτων.
Η Ελλάδα για να βγει από την κρίση - για να κλείσουν οι πληγές των Μνημονίων - χρειάζεται αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση.
Είμαστε στην φάση, στην οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα και τακτοποιείται η οικονομία, και πρέπει να συζητήσουμε με υπευθυνότητα και ανοιχτό πνεύμα τις προτεραιότητες της επόμενης ημέρας» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παππάς.
«Έχουμε μια υπογεγραμμένη συμφωνία.
Το ευκταίο θα ήταν μια συμφωνία ευρωπαϊκού τύπου.
Υποχρέωση μας να ενισχύσουμε τα θετικά της χαρακτηριστικά και να διασφαλίσουμε τα επίμονα θετικά χαρακτηριστικά των οικονομικών δεικτών.
Η προληπτική γραμμή στήριξης είναι αυτό που είχε επαγγελθεί ο κ. Σαμαράς με τη χώρα γονατισμένη.
Οι ίδιοι που αποθέωναν την προληπτική γραμμή ως το τέλος των Μνημονίων, τώρα την ελεεινολογούν ως καταστροφή.
Δεν θα χρειαστεί όμως προληπτική γραμμή, τσάμπα κουράζονται» τόνισε ο κ.Παππάς, ο οποίος επιτέθηκε στη ΝΔ και στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
«Ο κ. Σαμαράς επανέρχεται με το αφήγημα του success story χαράσσοντας την γραμμή με την οποία η ΝΔ θα προσέλθει στις εκλογές: ότι δήθεν η διακυβέρνηση τους ήταν επιτυχημένη.
Ο κ. Μητσοτάκης έχει εναγκαλιστεί την στρατηγική της αριστερής παρένθεσης και τον έχει εγκλωβίσει» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφερόμενος στη Συνταγματική Αναθεώρηση, τόνισε ότι πρέπει να διασφαλίζει ισορροπίες στην λειτουργία του πολιτεύματος.
«Θα μπορούσαμε να συνομολογήσουμε κάποια από τα σημεία της πρότασης του Κινήματος Αλλαγής» τόνισε ο υπουργός, ο οποίος σχετικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, υποστήριξε ότι μπορεί να έρθει μια λύση όπου θα υπάρξουν ευρύτερες πλειοψηφίες στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης