Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Το Ισραήλ δεν επιδιώκει μία κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή μετά την κατάρριψη του F16

Reuters: Το Ισραήλ δεν επιδιώκει μία κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή μετά την κατάρριψη του F16
Ο Ισραηλινός στρατός έχει ξεκινήσει μια ευρείας κλίμακας επιθέσεων κατά συριακών και ιρανικών στόχων στο έδαφος της Συρίας 
«Το Ισραήλ δεν επιδιώκει μία κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή» δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μετά την κατάρριψη του ισραηλινού F16 από Σύρους μαχητές.
«Είμαστε έτοιμοι και ικανοί να προκαλέσουμε ένα βαρύ πλήγμα σε όποιον μας επιτίθεται. Ωστόσο, δεν επιδιώκουμε την κλιμάκωση της έντασης. Αυτό, ήταν μία αμυντική ενέργεια, που προκλήθηκε από μια επιθετική ενέργεια του Ιράν. Υπερασπιζόμαστε τον εναέριο χώρο μας, την κυριαρχία μας και τους πολίτες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός εκπρόσωπος.
Ωστόσο σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται πηγές από τον Ισραηλινό στρατό, έχει ξεκινήσει μια ευρείας κλίμακας επιθέσεων κατά συριακών και ιρανικών στόχων στο έδαφος της Συρίας.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν «πρόκειται για 12 στόχους μεταξύ των οποίων και 3 αντιαεροπορικές βάσεις οι οποίες είναι μέρος ενός ιρανικού στρατιωτικού κατεστημένου στη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης