Τελευταία Νέα
Διεθνή

Amazon: Το 44% των λιανικών πωλήσεων στο διαδίκτυο στις ΗΠΑ, έγιναν μέσω της ιστοσελίδας της

Amazon: Το 44% των λιανικών πωλήσεων στο διαδίκτυο στις ΗΠΑ, έγιναν μέσω της ιστοσελίδας της
Οι περισσότερες πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2017 στο Amazon.com περισσότερα από 8 δισ. δολάρια προήλθαν από το τμήμα καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων της εταιρείας
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Amazon είχε ένα εντυπωσιακό 2017 και εξακολουθεί να υπάρχει αρκετό περιθώριο για την εταιρεία να αναπτυχθεί σε ορισμένες κατηγορίες το 2018, καθώς ο κολοσσός του διαδικτύου ήταν υπεύθυνος για το 44% περίπου όλων των πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου των ΗΠΑ το 2017, ή περίπου το 4% του συνολικού αριθμού των λιανικών πωλήσεων της χώρας
Κάθε σημαντική τάση το 2017, μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι όλο και περισσότερα από τα βασικά δημογραφικά στοιχεία της Amazon (εκείνοι που έχουν γεννηθεί τον 21ο αιώνα) μεγαλώνουν: κατέχουν ολοένα και περισσότερα σπίτια, μεγαλώνουν παιδιά και αγοράζουν ένα σωρό πράγματα.
Οι περισσότερες πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2017 στο Amazon.com περισσότερα από 8 δισ. δολάρια, προήλθαν από το τμήμα καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές, ακουστικά και άλλα εξαρτήματα υπολογιστών.

Προϊόντα σπιτιού και είδη κουζίνας, οι εκδόσεις (οι οποίες περιλαμβάνουν βιβλία), τα σπορ και τα προϊόντα εκδρομής ήταν επίσης στις κορυφαίες κατηγορίες.



Το 2017, η Amazon κινήθηκε για την οικοδόμηση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος μάρκετινγκ, λαμβάνοντας μερίδιο αγοράς από την Google και το Facebook.

www.bannkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης