Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναστέλλεται η άδεια λειτουργίας της Uber στην πόλη του Σέφιλντ

tags :
Αναστέλλεται η άδεια λειτουργίας της Uber στην πόλη του Σέφιλντ
Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2017 θα μπορεί να λειτουργεί η Uber στην πόλη του Σέφιλντ
Η άδεια λειτουργίας της Uber στην πόλη του Σέφιλντ στη βόρεια Αγγλία, αναστάλθηκε την περασμένη Παρασκευή, αφού δεν κατάφερε να απαντήσει σε αιτήματα σχετικά με τη διαχείριση της εφαρμογής ταξί, δήλωσε η τοπική αρχή.
Η εταιρεία μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2017 και αν επιλέξει να ασκήσει έφεση κατά της αναστολής, μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί έως ότου γίνει ακρόαση της προσφυγής, δήλωσε η πόλη του Σέφιλντ την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, σε ανακοίνωσή της.
"Αν αποφασίσει κατά της προσφυγής η αναστολή θα τεθεί σε ισχύ", δήλωσε το συμβούλιο.
Η Uber δήλωσε ότι υπέβαλε αίτηση για νέα άδεια στις 16 Οκτωβρίου 2017, η οποία εξακολουθεί να εξετάζεται από τοπικούς αξιωματούχους.
"Ενώ είμαστε σε τακτική επαφή με το συμβούλιο, δεν λάβαμε την αλληλογραφία στην οποία αναφέρεται το συμβούλιο, καθώς έστειλαν τις επιστολές σε μια εσφαλμένη διεύθυνση", δήλωσε εκπρόσωπος
"Ελπίζουμε ότι αυτό το διοικητικό σφάλμα μπορεί να επιλυθεί γρήγορα, ώστε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε δεκάδες χιλιάδες αναβάτες και οδηγούς στο Σέφιλντ".
Η εταιρεία θα υποβάλει έφεση αν η νέα αίτηση δεν μπορεί να εξεταστεί μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, ώστε οι οδηγοί της να συνεχίσουν να εξυπηρετούν επιβάτες, δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Την επόμενη εβδομάδα, η Uber θα υπερασπιστεί το δικαίωμά της σε δικαστήριο στο Λονδίνο να λειτουργεί στην πρωτεύουσα, τη σημαντικότερη ευρωπαϊκή αγορά της, αφού η εφαρμογή θεωρήθηκε ακατάλληλη για να παρέχει υπηρεσία ταξί και να κατέχει άδεια λειτουργίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης