Την Πέμπτη 30/11 η πρώτη κλήρωση για... δώρο 1.000 ευρώ στους χρήστες πλαστικού χρήματος

Την Πέμπτη 30/11 η πρώτη κλήρωση για... δώρο 1.000 ευρώ στους χρήστες πλαστικού χρήματος
Η κλήρωση θα αναδείξει νικητές 1.000 φορολογούμενους που θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν 1.000 ευρώ, τα οποία θα είναι ακατάσχετα, αναφέρει το ΥΠΟΙΚ
Την πρώτη κλήρωση του προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 30/11 το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι φορολογούμενοι οι οποίοι εντός του Οκτωβρίου 2017 πραγματοποίησαν συναλλαγές με πλαστικό χρήμα.
Η κλήρωση θα αναδείξει 1.000 νικητές, έκαστος εκ των οποίων θα λάβει το ποσό των 1.000 ευρώ.
Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών: «τo Υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) ανακοινώνουν ότι η πρώτη κλήρωση του προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων θα διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Γνωστοποιείται ότι πριν από τη διενέργεια της κλήρωσης θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.
Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι  χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε.
Στην πρώτη αυτή κλήρωση συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών και επιπλέον οι συναλλαγές του ιδίου μηνός (μεταφορές πίστωσης/άμεσες χρεώσεις) προς επαγγελματικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο της Α.Α.Δ.Ε. έως τις 23 Νοεμβρίου 2017.
Σημειώνεται ότι οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που δεν έχουν ληφθεί υπόψη για οποιοδήποτε λόγο (π.χ επαγγελματικοί λογαριασμοί μη δηλωμένοι στο μητρώο της Α.Α.Δ.Ε., μη αποστολή στοιχείων συναλλαγών στην Α.Α.Δ.Ε. κτλ.) δεν χάνονται σε καμία περίπτωση, καθώς διασφαλίζεται, με κάθε εύκαιρο μέσο και τρόπο, ότι θα συμπεριληφθούν στις προσεχείς κληρώσεις.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι (1.000) νικητές, που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.
Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS