Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Την ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης της ΕE ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής, για την τις καταστροφές από τις πλημμύρες

Την ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης της ΕE ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής, για την τις καταστροφές από τις πλημμύρες
Το σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Αττικής, θα προωθηθεί μέσω του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Την άμεση ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις καταστροφές στη Δυτική Αττική ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής, υποβάλλοντας κατεπείγον σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Το σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Αττικής, θα προωθηθεί μέσω του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει και θα εισηγηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της καταστροφής.
Τρία κέντρα αποκατάστασης υγείας για τα θύματα της πλημμύρας
Τρία κέντρα αποκατάστασης υγείας, σε Ζούμπερι, Άγ. Ανδρέα και Ναυτική βάση Αγίας Μαρίνας Μαραθώνα, έθεσε στη διάθεση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Τη παραχώρηση των Κέντρων στην περίπτωση που ενδεχομένως απαιτηθεί για την ανακούφιση των πληγέντων, ανακοίνωσε η κ. Δούρου, στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, Δημήτρη Βίτσα και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, ύστερα από σχετική επικοινωνία τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης