Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Η πορεία είναι δύσκολη με την αξιολόγηση – Να μην επαναπαύεται η κυβέρνηση

Φίλης: Η πορεία είναι δύσκολη με την αξιολόγηση – Να μην επαναπαύεται η κυβέρνηση
Η ΝΔ στηρίζει το παλαιοκομματικό σύστημα ενημέρωσης, άλλωστε εκεί έχει κουμπάρους είπε ο κ.Φίλης
Την θέση ότι η πορεία όσον αφορά την γ’ αξιολόγηση είναι δύσκολη διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να επαναπαύεται η κυβέρνηση.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Φίλης υπογράμμισε πως οι δανειστές μπορεί να επιστρέψουν μετά τα Χριστούγεννα με κρίσιμα ζητήματα, όπως το νερό και η ενέργεια.
Αναφερόμενος στο ότι η ΝΔ δεν ψήφισε τη νομοθετική ρύθμιση ο κ.Φίλης είπε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ενδιαφέρεται για αλλαγές γιατί όπως είπε «στηρίζει το παλαιοκομματικό σύστημα ενημέρωσης, εκεί όπου άλλωστε έχει και κουμπάρους».
Όσον αφορά την «κοινωνική ατζέντα» που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η ΝΔ διαπίστωσε ότι η πολιτική της κυβέρνησης έχει στο κέντρο της τον άνθρωπο και προβάλλει μια ατζέντα, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακό τέχνασμα γιατί η ΝΔ θέλει κοινωνικό εμφύλιο, όπου ο μεγάλος τρώει τον αδύναμο και την αγορά να ρυθμίζει τα πάντα.
Ο κ.Φίλης μάλιστα υπενθύμισε το ερωτηματολόγιο που έθεσε στα μέλη της η ΝΔ, λέγοντας ότι δεν θέλει εργασιακές συμβάσεις, ενώ προτιμά τους ανασφάλιστους.
Αναφερόμενος στη συμφωνία για την αναβάθμιση των F16 είπε ότι έγινε μια γενική συζήτηση, χωρίς να τεθεί ο λογαριασμός, χαρακτήρισε θετική την τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι δεν θα υπάρξουν αντισταθμιστικά ωφελήματα, γιατί αυτά είναι πηγή διαφθοράς και ζήτησε να γίνει συζήτηση για τα εξοπλιστικά προγράμματα για όλη την πενταετία ώστε να γνωρίζουν όλοι το κόστος.
«Η πολιτική αγοράζουμε γιατί αγοράζει η Τουρκία είναι αδιέξοδη» είπε ο κ.Φίλης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει κουβέντα για αμοιβαία μείωση εξοπλισμών.
Αναφερόμενος στα περί μικρού και μεγάλου ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι κάποιοι θέλουν τη μετάλλαξή του ΣΥΡΙΖΑ σε κατοικίδιο του συστήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης