Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Νέες απαιτήσεις του κόμματος των Πρασίνων δυσκολεύουν τον σχηματισμό κυβέρνησης

Γερμανία: Νέες απαιτήσεις του κόμματος των Πρασίνων δυσκολεύουν τον σχηματισμό κυβέρνησης
Ζητούν πλήρη αναμόρφωση της τεχνολογίας των αυτοκινήτων
Νέα εμπόδια, τα οποία πιθανώς να μην είναι αξεπέραστα αλλά υπάρχουν, φαίνεται ότι δημιουργούνται στην προσπάθεια να σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση.
Εκπρόσωπος των Πρασίνων ανακοίνωσε ότι ένα από τα θέματα που έχει τεθεί από το κόμμα του είναι να υπάρξει δέσμευση τόσο από πλευράς Χρισταινοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) όσο και από πλευράς Φιλελευθέρων (FDP), για τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων αναφορικά με την αυτοκινητοβιομηχανία.
Οι Πράσινοι ζητούν να υπάρξει συμφωνία ώστε οι αυτοκινητοβιομηχανίες να υποχρεωθούν σε αλλαγές στις τεχνολογίες των κινητήρων ούτως ώστε να εκπέμπουν λιγότερους ρύπους.
Πρόκειται για μία απαίτηση η οποία σαφώς θα αυξήσει το κόστος παραγωγής για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, έναν από τους κλάδους – στήριγμα για την ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τον Cem Ozdemir κορυφαίο στέλεχος του κόμματος των Πρασίνων «οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θα πρέπει να επιφέρουν αλλαγές μόνο στο software των προϊόντων τους αλλά και στο hardware (σ.σ.: στις μηχανές)».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης