Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Erdogan κατάθεσε αγωγή εναντίον βουλευτή που τον αποκάλεσε «φασίστα δικτάτορα»

tags :
Ο Erdogan κατάθεσε αγωγή εναντίον βουλευτή που τον αποκάλεσε «φασίστα δικτάτορα»
Ο εκπρόσωπος του αντιπολιτευόμενου Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) Bulent Tezcan επέκρινε έντονα τον Erdogan και την «ατμόσφαιρα τρόμου» που επικρατεί στην Τουρκία
Αγωγή εναντίον ενός βουλευτή της αντιπολίτευσης στην Τουρκία κατέθεσε σήμερα (31/10/2017) ο Tayyip Erdogan, όπως δήλωσε ένας από τους δικηγόρους του προέδρου.
Ο εκπρόσωπος του αντιπολιτευόμενου Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) Bulent Tezcan επέκρινε έντονα τον Erdogan και την «ατμόσφαιρα τρόμου» που επικρατεί στην Τουρκία, ενώ τον χαρακτήρισε «φασίστα δικτάτορα».
Ο δικηγόρος του Τούρκου προέδρου, ο Huseyin Aydin, ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Καταθέσαμε αγωγή εναντίον του Bulent Tezcan στο γραφείο του εισαγγελέα της Άγκυρας για το αδίκημα της προσβολής του προέδρου».
Ο Aydin ανήρτησε στο Twitter και φωτογραφίες της αγωγής.
«Αν προσπαθείς να τρομάξεις τους ανθρώπους και να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα τρόμου παρουσιάζοντας πράγματα που είναι νόμιμο να ειπωθούν ως παράνομα, δεν θα αποθαρρυνθούμε», δήλωσε ο Tezcan στη διάρκεια ομιλίας του στην Tekirdag, επικρίνοντας τις τοπικές δικαστικές αρχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης