Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου αναγορεύθηκε η Π. Μπαζιάνα

Επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου αναγορεύθηκε η Π. Μπαζιάνα
H Π. Μπαζιάνα, σύζυγος του πρωθυπουργού,  έδωσε επιστημονική διάλεξη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Πεκίνου
Επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου (Beijing University of Post and Telecommunications - BUPT) αναγορεύθηκε την περασμένη Τετάρτη η Μπέττυ Μπαζιάνα, σε ειδική εκδήλωση στο Πεκίνο.
H κ. Μπαζιάνα, σύζυγος του πρωθυπουργού,  στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής της στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου ως προσκεκλημένης από τη διοίκησή του, έδωσε επιστημονική διάλεξη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Πεκίνου, ενώ είχε συναντήσεις με τον Πρύτανη και τη διοίκηση, τους καθηγητές και τους ερευνητές του Πανεπιστημίου και επισκέφθηκε εταιρείες μεταφοράς τεχνολογίας του Πανεπιστημίου.
Η ίδια επέστρεψε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, στην πρώτη απευθείας πτήση Αθήνας –Πεκίνου, στην οποία είναι το τιμώμενο πρόσωπο και θα εκτελείται από την αεροπορική εταιρεία Air China, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται δύο φορές κάθε εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης