Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση με τον Klaus Regling (ESM) θα έχει αύριο 29/6 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση με τον Klaus Regling (ESM) θα έχει αύριο 29/6 ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Σήμερα, ο κ. Regling έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο
Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Klaus Regling, θα έχει αύριο Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 07:45, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σήμερα, ο κ. Regling έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος ενόψει και της τρίτης αξιολόγησης που αναμένεται να αρχίσει τον προσεχή Οκτώβριο.
Ο επικεφαλής του ESM θα συναντάται από τις 16:30 σήμερα το απόγευμα στο υπουργείο Οικονομικών με τον κ. Τσακαλώτο (κατόπιν της συνάντησης δεν θα γίνουν δηλώσεις) ενώ στις 17:30 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Μεγάλο «αγκάθι» παραμένει το ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, καθώς ο ESM θεωρεί ότι δεν θα χρειαστεί, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.
Σημειώνεται ότι ο κ. Regling είναι παρών στο σημερινό συνέδριο του Economist και θα βρεθεί στο ίδιο πάνελ με τον κ. Τσακαλώτο όπου και θα συζητήσουν για το ελληνικό πρόγραμμα.
Ειδικότερα τα θέματα του συνεδρίου είναι:
– Η Ευρώπη απέναντι σε ένα συνεχώς ογκούμενο κύμα κατά της πολιτικής συνεχούς λιτότητας
-Η μισοτελειωμένη δουλειά του ESM με την Ελλάδα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης