Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης
«Καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση πλησιάζει στα εξηκοστά της γενέθλια, σημαντικές προκλήσεις βρίσκονται μπροστά μας»
Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.), στις Βρυξέλλες.
«Καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση πλησιάζει στα εξηκοστά της γενέθλια, σημαντικές προκλήσεις βρίσκονται μπροστά μας.
Η διασφάλιση περισσότερων θέσεων εργασίας για τη νεολαία, η ασφάλεια, η άμυνα και η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων πρέπει να είναι στο κέντρο των συζητήσεων για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης», διαμήνυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ.Μητσοτάκης θα έχει επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους αλλά και με το γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ.
Συγκεκριμένα, συναντήθηκε στις 10:00 (ώρα Ελλάδας) με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας Federica Mogherini, ενώ στις 15:30 θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg.
Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται στο περιθώριο της Συνόδου της Ε.Λ.Κ. να συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Antonio Tayani.
Κατά τις συναντήσεις του ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερώσει τους εταίρους και συμμάχους για τις εσωτερικές και περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και για τις πάγιες ελληνικές θέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης