Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Η νίκη του Trump προκάλεσε καθίζηση στους δείκτες μετοχών εταιρειών ΑΠΕ

Bloomberg: Η νίκη του Trump προκάλεσε καθίζηση στους δείκτες μετοχών εταιρειών ΑΠΕ
Μόλις έγινε γνωστή η νίκη του Trump, οι μετοχές των εταιρειών ηλιακής , αιολικής ενέργειας και new energy υπέστησαν τις μεγαλύτερες απώλειές τους το τελευταίο εξάμηνο
Οι μετοχές των εταιρειών ηλιακής ενέργειας, αιολικής ενέργειας και new energy παγκοσμίως υπέστησαν τις μεγαλύτερες απώλειές τους το τελευταίο εξάμηνο.
Σαν... ανεμοστρόβιλος σάρωσε τις μετοχές των εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας η εκλογική νίκη του σκεπτικιστή σχετικά με την Κλιματική Αλλαγή Donald Trump στις Ηνωμένες Πολιτείες, επισημαίνει το Bloomberg.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, χθες Τετάρτη (9/11) και μόλις έγινε γνωστό ότι εκλέγεται Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, οι μετοχές των εταιρειών ηλιακής ενέργειας, αιολικής ενέργειας και new energy παγκοσμίως υπέστησαν τις μεγαλύτερες απώλειές τους το τελευταίο εξάμηνο.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «ο δισεκατομμυριούχος και star σε reality show έχει γράψει, ότι ο ίδιος πιστεύει, πως η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια φάρσα, που δημιουργήθηκε από την Κίνα».
Σημειώνει ακόμη, ότι ο Trump είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη το 2014 ζητώντας να ακυρωθεί η κατασκευή υπεράκτιου αιολικού πάρκου κοντά στις εγκαταστάσεις γκολφ που διατηρεί στη Σκωτία, διαμάχη που τελικά έχασε τον Ιούλιο του 2016.

Ειδικότερα, η εξέλιξη των δεικτών new energy, αιολικής ενέργειας και ηλιακής ενέργειας το τελευταίο εξάμηνο:


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης