Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κέρδη 4,5 εκατ. ευρώ από στοιχήματα θα πληρώσει η ιρλανδική Paddy Power μετά τη νίκη Trump

Κέρδη 4,5 εκατ. ευρώ από στοιχήματα θα πληρώσει η ιρλανδική Paddy Power μετά τη νίκη Trump
Η Paddy Power προ 3 εβδομάδων (18/10) είχε σπεύσει να καταβάλει πρόωρα, κέρδη συνολικής αξίας 890 χιλ. ευρώ σε όσους πελάτες της είχαν στοιχηματίσει υπέρ της νίκης της Δημοκρατικής Hillary Clinton
Αντιμέτωπη με καταβολές συνολικής αξίας 4 εκατ. βρετανικών στερλίνων (περίπου 4,45 εκατ. ευρώ) σε κερδισμένα στοιχήματα πελατών της υπέρ του Donald Trump, βρίσκεται η μεγάλη ιρλανδική εταιρεία στοιχηματισμού Paddy Power μετά την εκλογική νίκη-έκπληξη του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ.
Η ιδιαιτερότητα στην περίπτωση της Paddy Power, είναι ότι προ τριών εβδομάδων (18/10) είχε σπεύσει να καταβάλει κέρδη συνολικής αξίας 800 χιλ. στερλίνων (περίπου 890 χιλ. ευρώ) σε όσους πελάτες της είχαν στοιχηματίσει υπέρ της νίκης της Δημοκρατικής Hillary Clinton στις προεδρικές εκλογές, την οποία είχε θεωρήσει σίγουρη νικήτρια.
Επισημαίνεται, ότι κίνητρο πρόωρης καταβολής των στοιχηματικών κερδών αποτελεί η πληρωμή - και αποδοχή από τους παίκτες - ελαφρά μικρότερων κερδών, πριν την επέλευση του γεγονότος στοιχηματισμού.
Η νίκη του Trump προκαλεί την καταβολή των περισσοτέρων κερδών σε σύγκριση με κάθε άλλο στοίχημα σε πελάτες της Paddy Power, στην 28χρονη ιστορία της ιρλανδικής εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης