Κυβερνητικές πηγές: Η ΝΔ στρέφεται ολοφάνερα και ξεδιάντροπα ενάντια στο δημόσιο συμφέρον

Κυβερνητικές πηγές: Η ΝΔ στρέφεται ολοφάνερα και ξεδιάντροπα ενάντια στο δημόσιο συμφέρον
«Καθένας πορεύεται με εκείνους που εκπροσωπεί», αναφέρουν με νόημα πηγές από το περιβάλλον του πρωθυπουργού
Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία στρέφεται ολοφάνερα και ξεδιάντροπα ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, ως προς το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, φέρεται να έχει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, «την ίδια ώρα που η κυρία Μπακογιάννη αποφαινόταν στη βουλή ότι «ο διαγωνισμός για τις άδειες έχει καταπέσει», οι δύο πρώτοι υπερθεματιστές κατέθεταν στα δημόσια ταμεία 40 εκατομμύρια ευρώ. Τα πρώτα χρήματα μετά από δύο δεκαετίες «τζάμπα» χρήσης δημόσιων συχνοτήτων από καναλάρχες».
Είναι τόσο μεγάλο το άγχος τους στη Νέα Δημοκρατία να μην πληρώσουν δεκάρα οι ιδιοκτήτες καναλιών για τη χρήση δημόσιων αγαθών, ώστε δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα, σημειώνουν στη συνέχεια, προσθέτοντας πως οι αντιδράσεις τους θα ήταν γραφικές, αν δεν στρέφονταν τόσο καταφανώς και τόσο ξεδιάντροπα απέναντι στο δημόσιο συμφέρον.
«Καθένας πορεύεται με εκείνους που εκπροσωπεί. Η Νέα Δημοκρατία με τους καναλάρχες, εμείς με την κοινωνία», επισημαίνουν με νόημα οι ίδιες πηγές.

www.bankingnews.gr 

bankingnews.gr

BREAKING NEWS