Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ν. Τόσκας: Τόσα χρόνια τα προβλήματα της πόλης σπρώχνονταν κάτω από το «χαλί» των Εξαρχείων

Ν. Τόσκας: Τόσα χρόνια τα προβλήματα της πόλης σπρώχνονταν κάτω από το «χαλί» των Εξαρχείων
«Επιχειρήσεις εντυπωσιασμού είναι μακριά από την αντίληψή μας»
Τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούσαν τα Εξάρχεια για να «κουκουλώσουν» τα προβλήματα της Αθήνας, υποστηρίζει ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Ο κ. Τόσκας απέδωσε τη δυσκολία των Αρχών να αντιμετωπίσουν την παραβατικότητα στο έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, τονίζοντας πως το υπουργείο «επιδιώκει να μειώσει τα πολλά αστυνομικά τμήματα για να βγουν περισσότεροι αστυνομικοί στο πεζοδρόμιο».
«Επιχειρήσεις εντυπωσιασμού είναι μακριά από την αντίληψή μας.
Στην αντίληψή μας είναι επιχειρήσεις με ρεαλισμό, με σωστή οργάνωση, με σωστό σχεδιασμό, με σωστούς στόχους και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει.
Αν περιμένετε θαύματα, όμως, λυπάμαι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τη στιγμή που τόσα χρόνια “κουκουλώνονταν” τα προβλήματα, σπρώχνονταν κάτω από το “χαλί” των Εξαρχείων τα προβλήματα όλης της πόλης, προκειμένου να ξεμπερδεύουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις από την αντιμετώπιση των προβλημάτων», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο κ. Τόσκας, απαντώντας στον βουλευτή Ιάσωνα Φωτήλα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου καταλόγισε στην συγκυβέρνηση «ανοχή» στα φαινόμενα ανομίας.
Μάλιστα, τόνισε πως επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ στην ηγεσία η παραβατικότητα έχει αυξηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης