Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τόσκας (υπ. Προστασίας Πολίτη): Μικρόψυχη αντίληψη της πραγματικότητας από Κ. Μητσοτάκη

Τόσκας (υπ. Προστασίας Πολίτη): Μικρόψυχη αντίληψη της πραγματικότητας από Κ. Μητσοτάκη
ΝΔ: Είναι φανερός ο πανικός από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας
Για μικροψυχία και μικροπολιτική αντίληψη κατηγορεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος σε διερευνητική επίσκεψή του στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
Ο Μητσοτάκης έκανε λόγο για «έλλειψη πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης» και «διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας, που έχουν αποτέλεσμα την συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας», ενώ δεσμεύτηκε ότι όταν έρθει η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση «θα αποκαταστήσει το νόμο και την τάξη σε όλη την Ελλάδα».
Απαντώντας στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«O κ. Μητσοτάκης δεν είχε το ηθικό σθένος να αναγνωρίσει τις επιτυχίες που έχει η Ελληνική Αστυνομία κατά το τελευταίο διάστημα. Επιλέγει να αντιμετωπίσει με μικρόψυχη και μικροπολιτική αντίληψη την πραγματικότητα. Πέρα από τις οπισθοδρομικές αντιλήψεις τις οποίες κατά κόρον διακινούσε και διακινεί στο όνομα της δήθεν 'τάξης και ασφάλειας', το κόμμα του κ. Μητσοτάκη είναι αυτό που αδιαφορούσε για την πραγματική ασφάλεια των πολιτών, παρά μόνο συσσώρευε προβλήματα σε γειτονιές της Αθήνας. Ακόμη και σήμερα, δεν έχει την ικανότητα να επανεξετάσει βασικές αρχές σύγχρονης αντίληψης υπό τις οποίες λειτουργούν οι αστυνομικές υπηρεσίες προηγμένων χωρών, αλλά επιλέγει να σέρνεται πίσω από παρακμιακές και ξεπερασμένες αντιλήψεις των αποστράτων της Συγγρού. Μόλις τώρα διαπίστωσε ότι τα οχήματα της αστυνομίας είναι πεπαλαιωμένα!»

ΝΔ: Είναι φανερός ο πανικός από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας

«Ο πανικός από την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο κέντρο της Αθήνας, που επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μετατραπεί σε άβατο για τους πολίτες, είναι φανερός», απήντησε στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
«Θα συνιστούσαμε στον κατ' ευφημισμό υπουργό Προστασίας του Πολίτη να κάνει μια βόλτα, αν το αντέχει και μπορεί, στο κέντρο της πόλης και τότε θα αντιληφθεί πως οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν την ασφάλεια 'Α λα ΣΥΡΙΖΑ'» αναφέρει η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης