Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοφιλοπούλου: Ψεύδονται ασυστόλως ή δεν ξέρουν τι ψήφισαν - Επίθεση σε Σταθάκη για το ΕΚΑΣ

Χριστοφιλοπούλου: Ψεύδονται ασυστόλως ή δεν ξέρουν τι ψήφισαν - Επίθεση σε Σταθάκη για το ΕΚΑΣ
"Προφανώς, ο κ. Σταθάκης ή δεν έχει καταλάβει τίποτα απολύτως για τα όσα ψήφισε ή ακολουθεί κατά πόδας τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κατρούγκαλο, οι οποίοι ψεύδονται ασυστόλως" δήλωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου.
Επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης εξαπέλυσε η υπεύθυνη Εργασίας του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του κ. Σταθάκη, ότι το ΕΚΑΣ που κόβεται σε 90.000 συνταξιούχους, θα αντικατασταθεί από την εθνική σύνταξη.
"Προφανώς, ο κ. Σταθάκης ή δεν έχει καταλάβει τίποτα απολύτως για τα όσα και ο ίδιος ψήφισε ή ακολουθεί κατά πόδας τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κατρούγκαλο, οι οποίοι ψεύδονται ασυστόλως" δήλωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου.
Συνέχισε δε την επίθεση, λέγοντας "ας ενημερωθεί λοιπόν, ότι η εθνική σύνταξη είναι αδύνατον να αντικαταστήσει το ΕΚΑΣ, καθώς δεν συμπίπτουν τα κριτήρια χορήγησής τους".
Καταλήγοντας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε, ότι "ήρθε η ώρα τα ψέματα να σταματήσουν, γιατί έφτασε η στιγμή, που οι συνταξιούχοι θα καταλάβουν στην τσέπη τους, ότι δυστυχώς το ΕΚΑΣ το κατάργησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης