Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιδείνωση της ύφεσης προβλέπει ο Κ. Καραγκούνης (Ν.Δ.): «Τα μέτρα δεν μπορούν να γυρίσουν τη χώρα σε ανάπτυξη»

Επιδείνωση της ύφεσης προβλέπει ο Κ. Καραγκούνης (Ν.Δ.): «Τα μέτρα δεν μπορούν να γυρίσουν τη χώρα σε ανάπτυξη»
Το πρόβλημα θα συνεχίσει, πάρα την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εκτίμησε ο βουλευτής της Ν.Δ.
Επιδείνωση της ύφεσης το 2017 προβλέπει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος εκτίμησε παράλληλα ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν δεν θα γυρίσουν τη χώρα σε ανάπτυξη.
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Καραγκούνης ανέφερε ότι «κανείς δεν πιστεύει στα σοβαρά ότι με αυτά τα μέτρα, ειδικά το φορολογικό, αλλά και τις εισφορές, αλλά ακόμα και τους εμμέσους φόρους, οι οποίοι έρχονται στο αμέσως επόμενο διάστημα, μπορεί να γυρίσει η χώρα σε ανάπτυξη».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «παρότι, προφανώς, θα πληρωθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών, φαντάζομαι όταν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση με τα χρήματα που θα δοθούν, αλλά μήνα με τον μήνα ανεβαίνουν κατά 1 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, δηλαδή, το πρόβλημα τα συνεχίσει».
«Η λογική αυτής της κυβέρνησης δεν αφήνει περιθώρια να γυρίσει η χώρα πραγματικά στην ανάπτυξη και τα επίχειρα αυτής της πολιτικής θα τα δούμε τώρα», σημείωσε, για να συμπληρώσει ότι «θα τα δούμε το 2017, τότε θα έχουν τον αντίκτυπο. Όπως και τα μέτρα του 2015, έχουν αντίκτυπο τώρα»,.
Τέλος, υπογράμμισε ότι από εδώ και πέρα η ύφεση θα συνεχιστεί, επισημαίνοντας ότι «μετά και τα ψηφισμένα μέτρα, πια, νομίζω ότι η κρίση θα επιδεινωθεί το 2017».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης