Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης (ΛΑΕ): Στα 8,2 δισ. ευρώ οι πραγματικές επιβαρύνσεις από το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο

Στρατούλης (ΛΑΕ): Στα 8,2 δισ. ευρώ οι πραγματικές επιβαρύνσεις από το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο
Όταν η αδικία παέι να γίνει νόμος, τότε η αντίσταση είναι υποχρέωση του λαού, τονίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης 
Στα 8,2 δισ. ευρώ ανέρχονται οι πραγματικές επιβαρύνσεις σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους από το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, δήλωσε σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου, ο Δημήτρης Στρατούλης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας.
Ο κ. Στρατούλης τονίζει, συγκεκριμένα, πως η κυβέρνηση, όχι μόνο προσπαθεί να περάσει με συνοπτικές και πραξικοπηματικές διαδικασίες, μέσα στο Σαββατοκύριακο, το συνταξιοκτόνο και φοροληστρικό νομοσχέδιο, αλλά συνεχίζει να αποκρύπτει και το πραγματικό ύψος της επιβάρυνσης συνταξιούχων και ασφαλισμένων από τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις του, που υπερβαίνει για τα έτη 2016 – 2019 τα 8,2 δισ. ευρώ, τα οποία θα αφαιρεθούν από τις τσέπες του λαού.
«Όποιος διαβάσει την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου που συνοδεύει το αντιασφαλιστικό κυβερνητικό νομοσχέδιο, θα δει την αλήθεια και τη νέα μεγάλη ληστεία σε βάρος των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων», επισημαίνει το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, καταλήγοντας:
«Όταν όμως η αδικία πάει να γίνει νόμος, τότε η αντίσταση είναι υποχρέωση του λαού. Ή θα υποταχθούμε και θα τα σαρώσουν όλα, χωρίς να μας αφήσουν τίποτα, ή θα βρούμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε. Όλοι και όλες στους δρόμους!».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης