Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κομισιόν: Η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει πλήρως τους όρους της συμφωνίας του Αυγούστου

Κομισιόν: Η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει πλήρως τους όρους της συμφωνίας του Αυγούστου
Η Ε.Ε. εργάζεται καλή τη πίστη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, τόνισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς
Η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει πλήρως τους όρους της συμφωνίας του Αυγούστου, τόνισε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, προσθέτοντας ότι η Ε.Ε. εργάζεται καλή τη πίστη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.
Όπως ανέφερε, η Κομισιόν «εργάζεται με πίστη και καλή θέληση προς όλους προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αξιολόγηση με την επίτευξη όλων των στόχων», σημειώνοντας ότι «είχε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη μιας συμφωνίας τον προηγούμενο Αύγουστο και θα τηρήσουμε τους όρους της. Θέλουμε να εφαρμοστεί πλήρως και με πίστη βασιζόμενοι σε μια δίκαιη αξιολόγηση. Εργαζόμαστε προς αυτόν τον στόχο».
Εν τω μεταξύ, ο κ. Σχοινάς αρνήθηκε επανειλημμένως να σχολιάσει τις διαρροές σχετικά με τις αποκαλύψεις του WikiLeaks, σημειώνοντας ότι η Κομισιόν δεν θα σχολιάσει ή θα ασκήσει κριτική βασιζόμενη σε διαρροές για την επίτευξη της συμφωνίας, ενώ ερωτηθείς αν η Κομισιόν συμφωνεί με τις απόψεις του ΔΝΤ, ανέφερε ότι «όλοι οι επικεφαλής των θεσμών όλων των εμπλεκόμενων πλευρών έχουν επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αξιολόγηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης