Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω κακοκαιρίας - Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Κυλλήνης

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω κακοκαιρίας - Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Κυλλήνης
Tο Λιμενικό σώμα καλεί τους επιβάτες προτού ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ, έχουν προκαλέσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.
Ήδη, από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα τα προγραμματισμένα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων "blue star naxos" για τις Κυκλάδες, "blue star 1" για Χίο, Μυτιλήνη και "Νήσος Ρόδος" για Σάμο, Χίο και Μυτιλήνη, 3ενώ κανονικά θα γίνουν τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη.
Ακόμη, κλειστές είναι οι γραμμές Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα, Καβάλα - Θάσος και Ληξούρι – Αργοστόλι, ενώ προβλήματα σημειώνονται και σε τοπικά δρομολόγια πλοίων στις Κυκλάδες.
Στο μεταξύ, στο λιμάνι της Κυλλήνης προσέκρουσε κατά τη διαδικασία κατάπλου το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Ζάκυνθος Ι", χωρίς ωστόσο να αναφερθούν τραυματισμοί.
Πάντως, το Λιμενικό σώμα καλεί τους επιβάτες προτού ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης