Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (αναπλ. ΥΠΕΘΑ): Αναγκαία η εθνική συνεννόηση σε φορολογικό, ασφαλιστικό, υγεία και παιδεία

Βίτσας (αναπλ. ΥΠΕΘΑ): Αναγκαία η εθνική συνεννόηση σε φορολογικό, ασφαλιστικό, υγεία και παιδεία
Λύσεις μπορούν να υπάρξουν μέσα από ισχυρές διαπραγματεύσεις, τόνισε ο αναπλ. υπουργός Εθνικής Αμύνης
Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης στο φορολογικό, το ασφαλιστικό, την υγεία και την παιδεία τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης, Δημήτρης Βίτσας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με τις πολιτικές δυνάμεις και την κοινωνία.
Παράλληλα, σημείωσε ότι «το θέμα δεν είναι ποιος φταίει, αναλαμβάνουμε να βγάλουμε τη χώρα από το πρόβλημα» Βίτσας και πρόσθεσε πως «λύσεις υπάρχουν μέσα από ισχυρές διαπραγματεύσεις».
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, μετά την αποτυχία εκλογής προέδρου, ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνει τις διαδικασίες της μετά τις ατυχίες της», για να συμπληρώσει ότι «αν ένα κόμμα δεν μπορεί να βγάλει την ηγεσία του δεν μπορεί όλη η κοινωνία να περιμένει».
Ακόμη ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε και στα θέματα τρομοκρατίας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να συνδράμει στη σταθερότητα στην περιοχή, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής σε στρατιωτικές επιχειρήσεις από ξηράς, αέρος και θαλάσσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης