Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΛΑΕ: Δέσμιος και παραδομένος ο πρωθυπουργός στις υπερατλαντικές ιμπεριαλιστικές πολιτικές

ΛΑΕ: Δέσμιος και παραδομένος ο πρωθυπουργός στις υπερατλαντικές ιμπεριαλιστικές πολιτικές
Η Λαϊκή Ενότητα κατήγγειλε και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αεροπορική άσκηση του Ισραήλ μαζί με τις ΗΠΑ και την Πολωνία
Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε η Λαϊκή Ενότητα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την πρωινή τοποθέτησή του στη Βουλή.
«Σε μια περίοδο που το Αιγαίο έχει μετατραπεί νεκροταφείο ψυχών, ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται από τα μνημονιακά μέτρα και η Ελλάδα πιέζεται ανυπόφορα, ο πρωθυπουργός της χώρας το μόνο που κάνει είναι να επιδίδεται σε ευτελείς δημαγωγικές κορώνες στη Βουλή» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ και συνέχισε στο ίδιο ύφος.
«Στην πράξη, όμως, παραμένει δέσμιος και παραδομένος στις βρώμικες υπερατλαντικές ιμπεριαλιστικές πολιτικές, που προκαλούν φρίκη, βαρβαρότητα και αίμα στην περιοχή μας, μαζί με κοινωνική διάλυση και ακροδεξιά αντιδραστικά φαινόμενα στην Ευρώπη».
Τέλος, η Λαϊκή Ενότητα καταδίκασε και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αεροπορική άσκηση του Ισραήλ μαζί με τις ΗΠΑ και την Πολωνία.
«Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, διότι την ίδια ώρα που απαιτούνται ισχυρές πρωτοβουλίες δημοκρατικής σταθεροποίησης στη Συρία και στη Μ. Ανατολή, η Ελλάδα, κατά απαράδεκτο τρόπο, συμμετέχει με F-16, στο πλάι των ΗΠΑ και της Πολωνίας ,στη μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση στην ιστορία του Ισραήλ, άσκηση η οποία πυροδοτεί τις αντιπαραθέσεις και το πολεμικό κλίμα στην περιοχή μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης