Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (υπ. Υποδομών): Μας κατηγορείτε ότι εμείς κολλήσαμε τα έργα - Είναι «βαλτωμένα» από την κυβέρνηση της ΝΔ

Σπίρτζης (υπ. Υποδομών): Μας κατηγορείτε ότι εμείς κολλήσαμε τα έργα - Είναι «βαλτωμένα» από την κυβέρνηση της ΝΔ
«Στο τέλος της τετραετίας θα έχουμε μια υγιή οικονομία του λαού», εκτίμησε


Επίθεση στις προηγούμενες κυβερνήσεις εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων, όπου υποστήριξε ότι «είμαστε έτοιμοι να επανεκκινήσουμε τα έργα που με δική σας ευθύνη δεν έχουν ολοκληρωθεί».
Τα δημόσια και τα ιδιωτικά έργα μπορούν να πατάξουν την ανεργία, να αιμοδοτήσουν την οικονομία και να τροφοδοτήσουν το λεηλατημένο ασφαλιστικό σύστημα, υπογράμμισε παράλληλα ο κ. Σπίρτζης.
Σε μία σύγκριση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με αυτή της ΝΔ, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει κανένα δογματισμό, η κρίση θα ξεπεραστεί από ιδιωτικές επενδύσεις και μόνο και δεν θεωρεί ως ιδιωτικές επενδύσεις το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».
«Ακούμε ότι εμείς κολλήσαμε τα έργα.
Ποια έργα, το μετρό της Θεσσαλονίκης, το Μορέα, τους άξονες, την υποθαλάσσια της Θεσσαλονίκης ή τους τέσσερις αυτοκινητόδρομους, που είναι έργα βαλτωμένα για χρόνια;», σημείωσε.
«Χτυπήσατε τη μεσαία τάξη της χώρας, αποδομήσατε επαγγέλματα και από την άλλη, αφήσατε κάποιοι λίγοι να συνεχίζουν να πλουτίζουν εν μέσω κρίσης», τόνισε ο υπουργός.
«Στο τέλος της τετραετίας θα έχουμε μια υγιή οικονομία του λαού» υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης