Λαϊκή Ενότητα: Πανικό και αδιέξοδο δείχνουν οι άθλιες κατηγορίες του Β. Μεϊμαράκη

Λαϊκή Ενότητα: Πανικό και αδιέξοδο δείχνουν οι άθλιες κατηγορίες του Β. Μεϊμαράκη
«Τα κόμματα της μνημονιακής συναίνεσης φοβούνται την ανοδική δυναμική της Λαϊκής Ενότητας»
Δηκτική είναι η απάντηση που δίνει η Λαϊκή Ενότητα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά την κεντρική προεκλογική ομιλία του.
Ειδικότερα, επισημαίνει πως «μόνο πανικό και αδιέξοδο δείχνουν οι άθλιες κατηγορίες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την Ομόνοια ότι η Λαϊκή Ενότητα υπόσχεται τάχα ένα «δραχμικό παράδεισο που είναι κόλαση».
Παράλληλα, τονίζει ότι «είναι αποκαλυπτικό ότι μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από τις κάλπες τα κόμματα της μνημονιακής συναίνεσης, ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας), ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι τρέμουν μπροστά στην ανοδική δυναμική της Λαϊκής Ενότητας, την οποία πάνε να αποκρύψουν με βροχή από πλαστές δημοσκοπήσεις.
Ο αρχηγός της Ν.Δ. καλό θα ήταν να εξηγήσει σε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, σε 300.000 νέους που μετανάστευσαν και στον μισό πληθυσμό της χώρας που ζει σε καθεστώς φτώχειας, γιατί εδώ και έξι χρόνια ζουν την κόλαση μέσα στον «παράδεισο» του ευρώ, τονίζει η Λαϊκή Ενότητα|.
«Εκτός αν ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν απευθυνόταν σε κανένα από αυτούς, αλλά μόνον στο εντός και εκτός Ελλάδας «λόμπι του ευρώ»,που πλουτίζει από το κοινό Βίκτορ Ουγκό, «ο παράδεισος των πλουσίων είναι φτιαγμένος από την κόλαση των φτωχών», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS