Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη: Ο λαός θα αποδοκιμάσει τα κατεστημένα κόμματα που τον οδήγησαν στη φτωχοποίηση

Χρυσοβελώνη: Ο λαός θα αποδοκιμάσει τα κατεστημένα κόμματα που τον οδήγησαν στη φτωχοποίηση
Πυρά κατά του Ευ. Μεϊμαράκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Την εκτίμηση ότι «στις επικείμενες εκλογές, ο ελληνικός λαός θα αποδοκιμάσει τα κατεστημένα κόμματα που τον οδήγησαν στη φτωχοποίηση», διατυπώνει σε νέα δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Παράλληλα, εκτιμά ότι οι έλληνες πολίτες θα στηρίξουν τις πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και το πατριωτικό κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Στη συνέχεια της τοποθέτησής της, η κα Χρυσοβελώνη εξαπολύει πυρά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, τονίζοντας πως «έχει παραδόξως την εντύπωση πως είναι εντελώς νέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διάφορες κοινωνικές τάξεις και θεωρεί πως την ευθύνη γι’ αυτά φέρει η επτάμηνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».
Αναλυτικότερα, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, αναφέρει δηκτικά πως έγινε «Θαύμα!».
«Θαύμα! Θαύμα! Επειδή ο κ. Μεϊμαράκης είναι νέος - έστω και μεταβατικός - πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία, έχει παραδόξως την εντύπωση πως είναι εντελώς νέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διάφορες κοινωνικές τάξεις και θεωρεί πως την ευθύνη γι’ αυτά φέρει η επτάμηνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ ακολουθώντας την παρελκυστική τακτική Μαυρογιαλούρου… “ανακάλυψε” αίφνης τις καθυστερήσεις στα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, τα οποία όμως είχαν βαλτώσει όλα τα προηγούμενα τρία - τέσσερα χρόνια, όπως… “ανακάλυψε” μόλις τώρα τα προβλήματα των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τα κόκκινα δάνεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Χρυσοβελώνη.
Καταλήγει, δε, πως τον κ. Μεϊμαράκη «δεν τον βοηθά η μνήμη του να θυμηθεί πως τα προβλήματα αυτών των κοινωνικών ομάδων διογκώθηκαν εξαιτίας των σκληρών μνημονιακών πολιτικών που εφάρμοσε η Ν.Δ. όταν κυβερνούσε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ή όπως όλα δείχνουν, περισσεύει η υποκρισία απέναντι σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και τα προβλήματά τους».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης