Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Αβραμόπουλου: Την Κυριακή πρέπει να επιβεβαιώσουμε το κοινό μας μέλλον στην Ευρώπη

Παρέμβαση Αβραμόπουλου: Την Κυριακή πρέπει να επιβεβαιώσουμε το κοινό μας μέλλον στην Ευρώπη
"Οι πολίτες παίρνουν στα χέρια τους το μέλλον της πατρίδας"
Έκκληση προς τον ελληνικό λαό να ταχθεί υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας απηύθυνε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε παρέμβασή του ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
«Αυτή την Κυριακή, οι πολίτες παίρνουν στα χέρια τους το μέλλον της πατρίδας. Από την απόφαση, την επιλογή τους θα εξαρτηθεί η πολιτική σταθερότητα, η κοινωνική συνοχή, η εθνική μας ασφάλεια» τονίζει ο Έλληνας Επίτροπος.
Όπως εξήγησε, είμαστε αναπόσπαστο μέρος του ευρωπαϊκού οικοδομήματος και του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα πρέπει να ξαναγίνει αξιόπιστη και σεβαστή μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
«Την Κυριακή, με τον νου και την καρδιά, επικυρώνουμε την ιστορική, πριν από μισό αιώνα, απόφαση να ενταχθούμε στην κοινοπραξία των ευρωπαϊκών λαών» εξήγησε σε γραπτή του δήλωση.
«Επιβεβαιώνουμε το κοινό μας μέλλον. Δίνουμε ελπίδα και προοπτική στις νεότερες γενιές. Αποφασίζουμε, σαν να βαραίνει πάνω μας η αυστηρή κρίση της Ιστορίας» συνέχισε ο κ. Αβραμόπουλος.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι όποια κι αν είναι η δημοκρατική επιλογή του ελληνικού λαού, είναι σαφής η ανάγκη μιας νέας εθνικής διαπραγμάτευσης, που να συνοδεύεται από μια νέα στρατηγική ανασυγκρότησης της χώρας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης