Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Β. Κικίλια (υπ. Δημόσιας Τάξης) στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Ν. Μαζιώτη

Συγχαρητήρια Β. Κικίλια (υπ. Δημόσιας Τάξης) στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Ν. Μαζιώτη
Ο κ. Κικίλιας μετέφερε στους αστυνομικούς και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά
Με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν τον Νίκου Μαζιώτη συναντήθηκε το απόγευμα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, παρουσία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη.
Ο κ. Κικίλιας μετέφερε στους αστυνομικούς τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τις ευχαριστίες ολόκληρης της κυβέρνησης, για την ηρωική, όπως την χαρακτήρισε, πράξη τους, καθώς και για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, που αντανακλά την όλη κατάσταση της αστυνομίας.
Επεσήμανε ακόμη ότι προτεραιότητα της Πολιτείας είναι η έμπρακτη ενίσχυση του έργου του Έλληνα αστυνομικού και τόνισε: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον Έλληνα αστυνομικό. Το έργο που επιτελείται από τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αξιόλογο και γίνεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Απόδειξη η μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Εκφράζω την προσωπική μου εκτίμηση, τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ και μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των αστυνομικών. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης