Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνεργασία της ΑΕΚ με τη Νέα Γενιά Ζηρίδη για τα πρώτα της βήματα σαν «αθλητικό σχολείο»

Συνεργασία της ΑΕΚ με τη Νέα Γενιά Ζηρίδη για τα πρώτα της βήματα σαν «αθλητικό σχολείο»
Η ΑΕΚ γίνεται η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που προσφέρει αυτού του επιπέδου εκπαιδευτική παροχή στις Ακαδημίες της
Την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 12.00 η ΑΕΚ και η Νέα Γενιά Ζηρίδη, ένας από τους πιο γνωστούς  Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς,  που παρέχουν εδώ και 80 χρόνια συστηματοποιημένη και οργανωμένη παιδεία στη χώρα μας, ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.
Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ανιχνεύοντας και καλλιεργώντας το χάρισμα κάθε παιδιού, κάνει τα πρώτα της βήματα σαν «αθλητικό σχολείο» και θα συνεργαστεί  με την ομάδα της ΑΕΚ,  από τη σχολική χρονιά 2014 – 2015.
Με την επίτευξη της συμφωνίας αυτής η ΑΕΚ γίνεται η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που προσφέρει αυτού του επιπέδου εκπαιδευτική παροχή στις Ακαδημίες της, αποδεικνύοντας ότι δίνει μεγάλη βάση στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών – αθλητών.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου των  εγκαταστάσεων  της Νέας Γενιάς Ζηρίδη στα Σπάτα,  την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν ο εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Ακης Ζήκος ενώ την Νέα Γενιά Ζηρίδη, η Αντιπρόεδρος  κ. Μάνια Ζηρίδη και ο Υπεύθυνος Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Δημητρίου.

www.bankingnew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης