Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Κεδίκογλου (ΝΔ) σε Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ) – Εκθέτει τον εαυτό του – Προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό ως ακυβέρνητη χώρα

Επίθεση Κεδίκογλου (ΝΔ) σε Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ) – Εκθέτει τον εαυτό του – Προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό ως ακυβέρνητη χώρα
Ευτυχώς που δεν τον παίρνουν στα σοβαρά, διαφορετικά θα είχαμε πρόβλημα, ανέφερε χαρακτηριστικά
Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξή του στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας ότι προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό ως ακυβέρνητη χώρα.
Όπως επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου, «ο κ. Τσίπρας όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να προκαλέσει ακυβερνησία μέσα στη χώρα, με τις δηλώσεις του στο Bloomberg, προσπαθεί να προβάλει εικόνα ακυβερνησίας στο εξωτερικό! Η προσπάθειά του πέφτει και πάλι στο κενό».
Πρόσθεσε δε, ότι «εκθέτει μόνο τον εαυτό του. Φαίνεται πως δεν γνωρίζει ότι οι μεγάλες συμφωνίες δεν γίνονται μεταξύ κομμάτων που βρίσκονται στην κυβέρνηση. Γίνονται μεταξύ κυβερνήσεων, δηλαδή μεταξύ κρατών».
«Αν κάθε κόμμα της αντιπολίτευσης αμφισβητούσε τις αποφάσεις της νόμιμης κυβέρνησης, καμία χώρα δεν θα μπορούσε να σταθεί διεθνώς. Πουθενά αλλού στον κόσμο - και σίγουρα όχι στην Ευρώπη - δεν λέγονται τέτοιες ανοησίες», σημείωσε και πρόσθεσε ιδιαίτερα καυστικά, ότι «ευτυχώς δεν τον παίρνουν στα σοβαρά, γιατί, αν τον έπαιρναν, η χώρα θα είχε πρόβλημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης