Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Ανέβασε τους τόνους ο Σαμαράς - Επικίνδυνος τζογαδόρος με το μέλλον της Ελλάδας ο Τσίπρας - Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει σχέδια πολιτικής ανωμαλίας

Ανέβασε τους τόνους ο Σαμαράς - Επικίνδυνος τζογαδόρος με το μέλλον της Ελλάδας ο Τσίπρας - Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει σχέδια πολιτικής ανωμαλίας
O ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει όλα αυτά που τώρα η Ελλάδα κυβερνά
Σφοδρότατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το βράδυ της Παρασκευής από την Πάτρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως είναι ένας «επικίνδυνος τζογαδόρος» και την Κουμουνδούρου πως ετοιμάζει σχέδια «πολιτικής ανωμαλίας».
Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «εκφράζει όλα αυτά που τώρα η Ελλάδα ξεπερνά, τις αδίστακτες συντεχνίες, τα ασύδοτα καρτέλ, όσους έκαιγαν καταστήματα, τους κουκουλοφόρους, τα σπάταλο κράτος, τη γραφειοκρατία που πνίγει τα πάντα και τη φοροδιαφυγή που οργίαζε παντού».
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι υπήρχε σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, το οποίο η κυβέρνηση ματαίωσε, σημειώνοντας πως «σε αυτό θέλει να μας επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Καυτηριάζοντας τη στάση του κ. Τσίπρα πως δεν υπήρχε κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως «είναι ένας επικίνδυνος τζογαδόρος με το μέλλον της χώρας μας».
«Ο κ. Τσίπρας λέει ότι τέτοιος κίνδυνος δεν υπήρχε, ήταν μπλόφα. Δυστυχώς ή δεν έχει καταλάβει τίποτα ή είναι ένας επικίνδυνος τζογαδόρος με το μέλλον της χώρας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν για να «ματαιώσουμε τα σχέδια τα σχέδια αστάθειας και πολιτικής ανωμαλίας που ετοιμάζουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης