Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Μήνυμα στήριξης από την Ευρώπη επιζητά ο Σαμαράς, ενόψει των ευρωεκλογών – «Η Ελλάδα πλήττεται από λαϊκισμό και εξτρεμισμό»

Μήνυμα στήριξης από την Ευρώπη επιζητά ο Σαμαράς, ενόψει των ευρωεκλογών – «Η Ελλάδα πλήττεται από λαϊκισμό και εξτρεμισμό»
Πίσω από τους αριθμούς, κρύβονται άνθρωποι...
Πολιτική χροιά στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με την τρόικα προσδίδει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να στηρίξουν την Ελλάδα ενόψει και των ευρωεκλογών του Μαΐου.
Στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Δουβλίνο, ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε πως η Ελλάδα όπως και η Ευρώπη, διατρέχει σημαντικό κίνδυνο λαϊκισμού και εξτρεμισμο, καλώντας τους Ευρωπαίους ηγέτες να στηρίξουν την ελληνική κυβέρνηση.
Όπως διέτεινε εν συνεχεία,  πίσω από τους αριθμούς βρίσκονται… άνθρωποι. Γι’ αυτό το λόγο, συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός, πρώτο μέλημα της Ευρώπης πρέπει να είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας και ιδιαιτέρως των νέων.

Τι μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr
Η Ελλάδα προοδεύει και θα βγει από την κρίση, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο Δουβλίνο.
«Η Ιρλανδία βγήκε ήδη από την κρίση. Η Πορτογαλία είναι εκτός κρίσης, η Κύπρος έχει υπερβεί τις προσδοκίες. Η Ελλάδα δείχνει αξιοσημείωτη πρόοδο και σύντομα θα βγει από την κρίση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.
Στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου του ΕΛΚ, ο πρωθυπουργός, είχε συνάντηση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, A. Merkel.
Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε την υποψηφιότητα του J. C. Juncker για την προεδρία της Κομισιόν, καθώς μάλιστα είναι ένας εκ των τριών που τον πρότειναν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης