Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Standard & Poor's - Όσο οι Ευρωπαίοι θα στηρίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τόσο θα αυξάνονται οι εκδόσεις δομημένων ομολόγων

Standard & Poor's - Όσο οι Ευρωπαίοι θα στηρίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τόσο θα αυξάνονται οι εκδόσεις δομημένων ομολόγων
Ενισχύεται το ενδιαφέρον των επενδυτών για την Ευρωζώνη

Περαιτέρω αύξηση των εκδόσεων δομημένων προϊόντων αναμένει για την Ευρωζώνη το 2014 η Standard & Poor's, μετά από ένα ισχυρό, όπως εξηγεί, 2013.
Όπως αναφέρει ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης, σε νέα ειδική ανάλυσή του, το 2013 θα μείνει στην ιστορία ως ένα έτος αναβίωσης των εκδόσεων δομημένων προϊόντων στην Ευρωζώνη. Η τάση αυτή θα διατηρηθεί και το νέο έτος, 2014, προβλέπει η Standard & Poor's.
Όπως προσθέτει, οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αρχίσει να λαμβάνουν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ευρωζώνη, γεγονός που μπορεί να συμβάλλει στη στήριξη των εκδόσεων δομημένων προϊόντων.
"Μπορεί οι περισσότερες ευρωπαϊκές οικονομίες να παραμένουν αδύναμες, ωστόσο η Γερμανία και η Μεγάλη Βρετανία - οι δύο ισχυρότερες ευρωπαϊκές χώρες - εμφανίζουν ισχυρές ενδείξεις βελτίωσης.
Την ίδια ώρα, τα funds δείχνουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη τους - ξανά - προς την Ευρώπη, διοχετεύοντας σε αυτήν αρκετά φρέσκα κεφάλαια", εκτιμά ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης. Όπως εξηγεί η S&P, όλα τα ανωτέρω δικαιολογούν την ανάκαμψη της αγοράς δομημένων ομολόγων, κατά το νέο έτος, 2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης