eSports & Games

JLINGZ: Πλησιάζει το ντεμπούτο της eSports ομάδας του Τζέσι Λίνγκαρντ

JLINGZ: Πλησιάζει το ντεμπούτο της eSports ομάδας του Τζέσι Λίνγκαρντ

Ακολουθεί τα βήματα των Μπέκαμ, Μαγκουάιρ και Κάλβερτ-Λιούιν ο 28χρονος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχετικά Άρθρα

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ είναι γνωστός υποστηρικτής των eSports και πρόσφατα επένδυσε στη βιομηχανία του ηλεκτρονικού αθλητισμού δημιουργώντας τη δική του ομάδα. Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft, κορυφαία εταιρία που κατασκευάζει video games, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγόρασε την Audacity Esports με στόχο την εκτόξευση της στις διεθνής διοργανώσεις,

Ως μέρος της συμφωνίας, η ομάδα του οργανισμού στο Rainbow Six Siege θα μετονομαστεί σε JLINGZ esports και θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα του Ηνωμένου Βασίλειου και Ιρλανδίας (UKIN). Στο ρόστερ θα υπάρξουν νέα πρόσωπα, αφού μόνο ο αρχηγός, Σαμ Ουίλιαμς, θα συνεχίσει και μετά τις ιδιοκτησιακές αλλαγές.

Πέρυσι Audacity Esports και Kappa είχαν συμφωνήσει με την ιταλική εταιρεία αθλητικής ένδυσης για το ρουχισμό της ομάδας. Για την ώρα, το εν λόγω deal δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα βρίσκεται σε ισχύ και για την JLINGZ esports.

«Τo brand μου γίνεται όλο και πιο μεγάλο χρόνο με το χρόνο και είμαι πραγματικά χαρούμενος για την ίδρυση της JLINGZ esports. Ο ηλεκτρονικός αθλητισμός είναι τα πάντα για εμένα. Είναι ανταγωνιστικός, έχει γρήγορο ρυθμό και το κοινό του είναι τρομερά υποστηρικτικό», δήλωσε ο 28χρονος που θέλει να δει την ομάδα του να συμμετέχει στο European Challenger League του 2022 χτίζοντας τη δική της δυναστεία.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Λίνγκαρντ έρχεται να προστεθεί στη λίστα των Άγγλων ποδοσφαιριστών που εκδήλωσαν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τα eSports. Ήδη οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Χάρι Μαγκουάιρ και Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν έχουν κάνει αντίστοιχες επιχειρηματικές κινήσεις.

Πάνος Σταμούλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης