eSports & Games

FIFA 22 – Λίβερπουλ: Η βαθμολογία των παικτών της πέφτει, οι φίλοι της εξοργίζονται!

FIFA 22 – Λίβερπουλ: Η βαθμολογία των παικτών της πέφτει, οι φίλοι της εξοργίζονται!

Μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις των φίλων της Λίβερπουλ έφερε η ανακοίνωση της βαθμολογίας του κάθε παίκτη της ομάδας στο FIFA 22 και το ερώτημα είναι το εξής: πρόκειται για τη σκληρή πραγματικότητα ή μία άδικη κριτική;

Σχετικά Άρθρα

Κανείς δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με την βαθμολόγηση της ομάδας του στο FIFA 22, που κυκλοφορεί την Οκτωβρίου, ωστόσο οι φίλοι της Λίβερπουλ μοιάζουν να έχουν ένα λόγο παραπάνω.

Σχεδόν κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας είδε τη βαθμολογία του να πέφτει, γεγονός που οφείλεται στην απογοητευτική πορεία του συλλόγου την περσινή σεζόν.

Παρότι οι «κόκκινοι» ήταν οι υπερασπιστές του τίτλου, δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν αυτόν τον τίτλο, με τις αιτίες να είναι πολλές, αλλά οι τραυματισμοί να αποτελούν τον βασικό λόγο.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των παικτών της Λίβερπουλ στο FIFA 22:

Επίσης, έχει διαρρεύσει πως ο Χάρβεϊ Έλιοτ και ο Κέρτις Τζόουνς, δεν θα ξεπεράσουν το 77 ως μέσο όρο!

Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ συνεχίζει να έχει τέσσερις παίκτες της στην καλύτερη ενδεκάδα της Premier League στο FIFA 22, αλλά η αξιολόγηση των Σαλάχ και Φαν Ντάικ θεωρείται τουλάχιστον αυστηρή από τους φίλους του συλλόγου.

Ο Ολλανδός στόπερ έχασε ένα μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν, κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και με βάση αυτό το γεγονός, η πτώση της βαθμολογίας του, εφόσον δεν αγωνίστηκε, μοιάζει αδικαιολόγητη!

Ομοίως, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ακόμα και σε μία απογοητευτική σεζόν για τον σύλλογο, σκόραρε 22 γκολ, ενώ πρόσφατα έφτασε τα 100 στην Premier League, για να γίνει ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία που το κατορθώνει τόσο γρήγορα.

Image

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά εξόργισε τους φίλους της Λίβερπουλ και του FIFA 22, ήταν το γεγονός πως ο άσος της Τότεναμ, Χέουνγκ-Μιν Σον, είδε την αξιολόγηση του να ανεβαίνει από το 89 στο 90, παρά το γεγονός πως τα «σπιρούνια» πραγματοποίησαν χειρότερη χρονιά από τους «κόκκινους» στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Εν κατακλείδι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ανακοίνωση της κάρτας του κάθε παίκτη στο FIFA σηκώνει αντιδράσεις. Άλλωστε, η αξιολόγηση ως ένα σημείο παραμένει προϊόν υποκειμενικό.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ, όμως, έχουν συγκεκριμένα επιχειρήματα για τα ερωτήματα που εγείρουν και σίγουρα δεν θα σταματήσουν να αναζητούν απαντήσεις, έστω και μέσω της κριτικής που ασκούν στα social media.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης