eSports & Games

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για τα παιχνίδια Driver

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για τα παιχνίδια Driver
Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο John Tanner

Η Ubisoft έχει στα σκαριά ένα νέο project που σχετίζεται με τη σειρά παιχνιδιών Driver, μόνο που δεν είναι αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι fans. Όπως ανακοινώθηκε, η Ubisoft Film & Television εργάζεται σε μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα είναι βασισμένη στα δημοφιλή open-world driving games, που έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στην ιστορία του κλάδου. Για μια ακόμα φορά, πρωταγωνιστής θα είναι ο, πρώην οδηγός αγώνων, μυστικός πράκτορας John Tanner, που καλείται να κυνηγήσει το συνδικάτο του εγκλήματος.

Η τελευταία παρουσία του franchise σε κονσόλες για video games έγινε με το Driver: San Francisco, που κυκλοφόρησε το 2011 σε PlayStation 3, Xbox 360, Wii και PC. Το ξεκίνημα έγινε το 1999 με το Driver και ακολούθησαν τα Driver 2, Driver 3, Driver: Paraller Lines, Driver 76 και Driver: Renegade 3D. Πιο πρόσφατο παιχνίδι είναι το free to play Driver: Speedboat Paradise, που είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android και επικεντρώνεται γύρω από ταχύπλοα.

Η σειρά Driver θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω του Binge.com. Πρόκειται για μία νέα πλατφόρμα video streaming που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της E3 2021 και θα προβάλει περιεχόμενο εμπνευσμένο από δημοφιλή video games. Η έναρξη λειτουργίας της είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί εντός του 2022 και θα τρέχει σε οποιαδήποτε συσκευή έχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η Ubisoft Film & Television, που έχει τοποθετήσει σε ρόλο εκτελεστικών παραγωγών τους Jason Altman, Danielle Kreinik και Genevieve Jones, ενώ η Binge έχει δώσει τον ίδιο ρόλο στους Allan Ungar και Vincent Talenti. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το cast, ούτε και για την ημερομηνίας που θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο.

Το τελευταίο διάστημα η Ubisoft έχει εντείνει τις προσπάθειές της να επεκταθεί στον χώρο των τηλεοπτικών θεαμάτων και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η ταινία Werewolves Within που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο. Πέρα από αυτό, έχει υπογράψει συμφωνία με τη Netfix για την παραγωγή σειρών και ταινιών που θα βασίζονται σε IPs όπως τα Assassin's Creed, Beyond Good & Evil και Tom Clancy's The Division.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης