eSports & Games

Μπορεί να πάει ο Μπαπέ στη Νιούκαστλ; Ναι, στο μυαλό του Γκριεζμάν και στο Football manager!

Μπορεί να πάει ο Μπαπέ στη Νιούκαστλ; Ναι, στο μυαλό του Γκριεζμάν και στο Football manager!

Θα μπορούσε ποτέ ο Κιλιάν Μπαπέ να γίνει ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ; Προφανώς στο μυαλό του Αντουάν Γκριεζμάν, η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι εφικτή! Έναντι μάλιστα ενός αστρονομικού ποσού….

Όπως πολλοί σταρ, έτσι και ο Αντουάν Γκριεζμάν ασχολείται με το Football Manager. Ένα παιχνίδι που δίνει την δυνατότητα χειρισμού κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας, με τον Γάλλο να προσελκύεται από την Νιούκαστλ και να επιχειρεί να κατακτήσει κάθε είδους τίτλο μαζί της.

Κάπως έτσι, αποφάσισε να προβεί σε μεταγραφικές κινήσεις. Το μπάτζετ που διέθεταν οι «καρακάξες» ήταν υψηλό, ο Κιλιάν Μπαπέ προσέλκυσε το ενδιαφέρον του συμπατριώτη του, και ο Γκριεζμάν επέλεξε να τον φέρει στην Αγγλία, πληρώνοντας ένα ποσό της τάξεως των 134 εκατομμυρίων ευρώ!
DgOc5JMW4AE8zzD_1.jpg

Όταν η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και ο Γκριεζμάν βεβαιώθηκε πως πλέον έχει τη δυνατότητα, με την βοήθεια της προσθήκης του Μπαπέ, να φτάσει στην κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου (του 6ου δικού του), φρόντισε να μεταφέρει την είδηση στον… άμεσα ενδιαφερόμενο, με την απάντηση του νυν ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι αφοπλιστική…

«Νιουκάστλ; Δεν έχει και πολύ ζέστη εκεί, έχει κρύο...», σχολίασε γελώντας ο 22άχρονος επιθετικός των Παριζιάνων στον Γκριεζμάν.

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης