Football Talk

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Κοπεγχάγη 1-3: Πήραν το προβάδισμα και το υπερασπίστηκαν… μέχρι τέλους οι Δανοί! (video)

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Κοπεγχάγη 1-3: Πήραν το προβάδισμα και το υπερασπίστηκαν… μέχρι τέλους οι Δανοί! (video)

Η Κοπεγχάγη κατάφερε να αποσπάσει το πολύτιμο τρίποντο από την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβα, μπαίνοντας με το δεξί στους ομίλους του Europa Conference League, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχτηκε την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Γιβραλτάρ από την Λίκολν. O Γιόνας Βιντ, σημείωσε δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι δύο αντίπαλοι, ξεκίνησαν πολύ δυναμικά βγάζοντας πάθος και «νεύρο». Η Σλόβαν μέχρι το πρώτο 15λεπτο, μάλιστα, δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες.

Το σκορ άνοιξε η Κοπεγχάγη στο 18’ της αναμέτρησης, στο πρώτο κερδισμένο κόρνερ για τους Δανούς, ο Πεπ Μπιέλ έστειλε συστημένη μπαλιά στο κεφάλι του Γιόνας Βιντ ο οποίος έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, η Σλόβαν, ανταπέδωσε στην Κοπεγχάγη με ακριβώς τον ίδιο… νόμισμα. Στο 20’ ο Αντρέ Γκριν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Εζίκιελ Χέντι έπιασε μια πολύ δύσκολη κεφαλιά η οποία άφησε «στήλη άλατος» τον Καμίλ Γκράμπαρα.



Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα, η Κοπεγχάγη εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των αντιπάλων και με δύο πάσες κατάφερε να βρεθεί σε συνθήκες αντεπίθεσης. Ο Πεπ Μπιέλ, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, μοίρασε στον Γενς Στέιτζ, για τον οποίο τα πράγματα ήταν πολύ απλά, πλάσαρε και έστειλε τους Δανούς στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους (2-1).



Η Κοπεγχάγη συνέχισε από εκεί που το άφησε στο πρώτο ημίχρονο. Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη, αλλά οι ευκαιρίες ήταν ελαφρώς υπέρ της Δανέζικης ομάδας. Στο 67’ o Γιόνας Βιντ, ανέλαβε να εκτελέσει το κερδισμένο πέναλτι και ευστόχησε δίνοντας αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε άλλο γκολ και το τελικό σκορ ήταν το 3-1 υπέρ της Κοπεγχάγης. Με αυτή τη νίκη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας… αγκαζέ με τον ΠΑΟΚ.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Τσόβαν, Πάουτσεκ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ζμραλ, Τσάβριτς, Άγκμπο, Κανκάβα, Γκριν, Μραζ, Eντι.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκράμπαρα, Ντικς, Τσοκολάβα, Μπόιλεσεν, Κρίστιανσεν, Στάγκε, Ζέκα, Λεράγκερ, Μπιέλ, Βιντ, Μπόβινγκ.


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης