Football Talk

Μοχαμαντί: «Χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ» - Ποιες οι πιθανότητες να γίνει κι άλλη μεταγραφή

Μοχαμαντί: «Χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ» - Ποιες οι πιθανότητες να γίνει κι άλλη μεταγραφή

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (15/9) προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (15/9) ο Μιλάντ Μοχαμαντί. Ο 27χρονος Ιρανός αριστερός μπακ έφτασε με σκοπό να αποτελέσει την τελευταία χρονικά μεταγραφή της Ένωσης, με τα πάντα να ολοκληρώνονται και τυπικά την Πέμπτη (16/7). Ο Μοχαμαντί θα περάσει ιατρικές και εργομετρικές και κατόπιν θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Λόγω του προχωρημένου της ώρα όλα αυτά αναμένεται να συμβούν αύριο Πέμπτη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μοχαμαντί:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε και να τα δούμε.

Μιλήσαμε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Εχσάν Χατζισαφί πριν έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι με δύο αρχηγούς της εθνικής του Ιράν και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους».

Είναι ο Μοχαμαντί η τελευταία φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ ή μέχρι την Παρασκευή, όπου τελειώνει και η μεταγραφική περίοδος των ελευθέρων παικτών, θα έχουμε και 15η μεταγραφή για την Ένωση; Οι ενδείξεις δείχνουν πως ο Ιρανός θα είναι η τελευταία κίνηση της ΑΕΚ, όπως τόνιζαν άνθρωποι της ΠΑΕ. Η μοναδική περίπτωση να έχουμε κάτι ακόμα, είναι να προκύψει κάποια σούπερ περίπτωση ποδοσφαιριστή, σε σούπερ οικονομική ευκαιρίαOι πιθανότητες δεν είναι πολλές πάντως. Όχι όμως και μηδαμινές.

Αυτός δεν είναι ο Σιόβας, το όνομα του οποίου γράφτηκε για την ΑΕΚ. Απ’ την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν πως «ούτε Σιόβας υπάρχει, ούτε κάτι άλλο».

Ο Μιλόγεβιτς κάνει το τραπέζι στους παίκτες


Εν τω μεταξύ απόψε (15/9) ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κάνει το τραπέζι στους παίκτες. Ο προπονητής είχε υποσχεθεί στους ποδοσφαιριστές του πως εφόσον πάνε όλα καλά στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό θα τους βγάλει έξω. Και τηρεί την υπόσχεσή του. Απόψε σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας το ποδοσφαιρικό τμήμα θα δειπνήσει, με τον προπονητή να… πληρώνει.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης