Football Talk

Αλέγκρι: «Τρία αρνητικά αποτελέσματα δεν θα μας κάνουν να αμφιβάλλουμε γι' αυτήν την ομάδα»

Αλέγκρι: «Τρία αρνητικά αποτελέσματα δεν θα μας κάνουν να αμφιβάλλουμε γι' αυτήν την ομάδα»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για ην προσπάθεια που καταβάλλει η Γιουβέντους να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δήλωσε ότι η ομάδα του εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της και πως δεν αμφιβάλλει για τις ικανότητές της, παρά το δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν.

Η Γιουβέντους έχει έναν βαθμό στα πρώτα τρία παιχνίδια της στη Serie A, αλλά εξασφάλισε τη νίκη με 3-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι της στο Champions League στη Σουηδία, κόντρα στην Μάλμε, χάρη στα γκολ του Άλεξ Σάντρο, του Πάουλο Ντιμπάλα και του Άλβαρο Μοράτα.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τρία αρνητικά αποτελέσματα να μας κάνουν να αμφιβάλλουμε γι' αυτήν την ομάδα» δήλωσε ο Αλέγκρι, ο οποίος επέστρεψε για δεύτερη φορά στον πάγκο της Γιουβέντους, τον Μάιο.

«Ένας παίκτης δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός, μόνο και μόνο επειδή η ομάδα κερδίζει ή φέρνει ισοπαλίες. Η νίκη είναι πολύ σημαντική, γιατί είμαστε τώρα σε καλή κατάσταση στον όμιλο. Είχαμε σταθερότητα από την έναρξη των προπονήσεών μας. Φυσικά, όσο περισσότερο οι παίκτες μένουν μαζί, τόσο καλύτερα γνωρίζονται. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και πρέπει να εξελιχθούμε με κάθε τρόπο. Ήμασταν καλύτεροι όταν διαχειριζόμασταν την μπάλα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε περαιτέρω».

 Η Γιουβέντους, που είναι 16η στη βαθμολογία, φιλοξενεί την Μίλαν την Κυριακή για την Serie A.

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης