Football Talk

Νις - Μαρσέιγ: Οι ποινές-«μαμούθ» στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων!

Νις - Μαρσέιγ: Οι ποινές-«μαμούθ» στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων!

Ο Πάμπλο Φερνάντες δεν ξαναβρεθεί σε αγωνιστικό χώρο για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω του χτυπήματός του σε οπαδό της Νις.

Σχετικά Άρθρα
Στις 22 Αυγούστου έγινε ένα τρομερό συμβάν στην Ligue 1 και συγκεκριμένα, στον αγώνα της Νις με την Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό του αγώνα, μία ανταλλαγή αντικειμένων μεταξύ οπαδών και του Νμιτρί Παγιέτ της Μαρσέιγ, έγινε η αφορμή για την εισβολή των οπαδών της Νις στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του γαλλικού πρωταθλήματος, με την τελική απόφαση της ομοσπονδίας να είναι επανάληψη του αγώνα και -2 στη Νις. Ωστόσο, πολύ πιο βαριά ήταν η τιμωρία για τον φυσιοθεραπευτή της Μαρσέιγ.

Οι οπαδοί της Νις δεν μπήκαν απλά στο γήπεδο αλλά ήρθαν και στα χέρια με παίκτες και επιτελείο των φιλοξενούμενων. Ο Πάμπλο Φερνάντες, φαίνεται πως, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, χτύπησε έναν οπαδό της Νις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να του επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους εννέα μήνες (!). Ουσιαστικά, ο φυσιοθεραπευτής χάνει το υπόλοιπο σεζόν ενώ αναμένεται να πληρώσει και βαρύ πρόστιμο.

Βέβαια, δεν είναι ο μόνος που έχει τιμωρηθεί. Ο Παγιέτ δεν θα αγωνιστεί σε ένα ματς λόγω ότι έριξε ένα μπουκάλι πίσω στην εξέδρα και σε δύο ο Αλβάρο Γκονζάλες επειδή προκάλεσε το κοινό της Νις. Όσο για τους γηπεδούχους, εκτός από το -2, θα έχουν και δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για το πρωτάθλημα.

 



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης