Football Talk

Παναθηναϊκός - Λαμία 3-2: Έκανε… σεφτέ στο 90’ με Καρλίτος!

Παναθηναϊκός - Λαμία 3-2: Έκανε… σεφτέ στο 90’ με Καρλίτος!
Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη φιλική του νίκη επικρατώντας της Λαμίας με 3-2 με γκολ του Καρλίτος στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Την πρώτη φιλική του νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου επί της Λαμίας επικρατώντας 3-2 σε ένα ματς όπου σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον Καρλίτος και έφτασε στη νίκη με ανατροπή καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-1 μέσα στη Λεωφόρο από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Πλην της νίκης, πρώτη στα φιλικά για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, το τριφύλλι κρατάει το ντεμπούτο του Βιτάλ ο οποίος έπαιξε για 60 λεπτά και έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία και το 90λεπτο του Λούντκβιστ ο οποίος επίσης είχε θετική παρουσία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Ξενόπουλος, Σάντσες (61' Κώτσιρας), Πούγγουρας (61' Βέλεθ), Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης (61' Χουάνκαρ), Πέρεθ, Μαουρίσιο, Αϊτόρ, Λούντκβιστ, Βιτάλ (61' Βιγιαφάνιες), Μακέντα (70' Καρλίτος).

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας (62' Μαζουλουξής), Αντέτζο (62' Βύντρα), Ορτέγκα (56' Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς (56' Μανουσάκης), Τζανδάρης, Νούνες, Γκέντζολου, Καραμάνος, Ελευθεριάδης (56' Μανούσος).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης