Football Talk

Το ιστορικό με «γκέλες» της Λάτσιο στα μεταγραφικά πριν τον Κόστιτς

Το ιστορικό με «γκέλες» της Λάτσιο στα μεταγραφικά πριν τον Κόστιτς

Η Λάτσιο έχει αντιμετωπίσει αναποδιές στο παρελθόν από χάκερ αλλά και από λάθος του οικονομικού τμήματος πριν τη φετινή περιπέτεια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον Κόστιτς.

Σχετικά Άρθρα

Η περίπτωση του Κόστιτς και η αντιπαράθεση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το περιβόητο email δεν είναι η μοναδική περίπτωση που η Λάτσιο τα έκανε... θάλασσα στα μεταγραφικά της. Στο παρελθόν έχει πέσει θύμα απάτης μέσω email, ενώ έχει κάνει κι ένα απίστευτο λάθος πληρώνοντας λάθος λογαριασμό!

Συγκεκριμένα το 2018, η Λάτσιο είχε πέσει θύμα απάτης μέσω email καταθέτοντας 2 εκ. ευρώ σε απατεώνες. Ο ιταλικός  σύλλογος σκόπευε να πληρώσει την τελική δόση για τον Στέφαν Ντε Φράι στη Φέγενορντ, αλλά ο ολλανδικός λογαριασμός στον οποίο έγινε η κατάθεση ανήκε σε απατεώνες.

Μια ακόμα γκάφα που δείχνει ερασιτεχνική αντιμετώπιση από τη Λάτσιο, συνέβη με την περίπτωση του Πέδρο Νέτο. Οι υπεύθυνοι της ομάδας δήλωσαν πως το οικονομικό τμήμα λανθασμένα πραγματοποίησε δύο πληρωμές ύψους 11 εκ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί για την Μπράγκα. Ο λόγος ήταν η παρόμοια ονομασία των ομάδων (Sporting Club de Braga και Sporting Lisbon), με το οικονομικό τμήμα να πέφτει σε ασύλληπτη γκάφα.

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης