Football Talk

Ρέαμπτσιουκ: «Έχουμε κάνει μόνο το 50% της δουλειάς!» (video)

Ρέαμπτσιουκ: «Έχουμε κάνει μόνο το 50% της δουλειάς!» (video)
Ο Μολδαβός αριστερός μπακ τοποθετήθηκε ενόψει του δεύτερου αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στη Σλοβακία, να αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως δήλωσε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, στη συνέντευξη Τύπου του πριν τη ρεβάνς.

Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς αντιμετωπίζει ένας ποδοσφαιριστής ένα παιχνίδι μετά από 3-0 στο πρώτο ματς. Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα γενικά;

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση, έχει ολοκληρωθεί μόνο το 50% της δουλειάς, μένει το άλλο 50%. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά».

Για την πρώτη του εντύπωση από τους νέους του συμπαίκτες:

«Όλοι ήρθαν εδώ για να αυξήσουν την ποιότητα της ομάδας, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσαρμοστούν γρήγορα στην ομάδα».

Για το αν επηρεάζει η αναβολή του πρωταθλήματος την ομάδα:

«Δεν είναι κάτι ευχάριστο, δεν είναι θετικό. Εμείς προσπαθούμε όμως να συγκεντρωθούμε σε πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε και αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Δεν επηρεαζόμαστε καθόλου».

Για το ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη στη θέση του. Πώς νιώθει γι΄ αυτό;

«Δεν με επηρεάζει, δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι. Είναι ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός και δουλεύω για να βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης