Football Talk

LaLiga: Ο Βινίσιους Τζούνιορ κράτησε «ζωντανή» τη Ρεάλ Μαδρίτης - γκολ και θέαμα 3-3 στην έδρα της Λεβάντε

LaLiga: Ο Βινίσιους Τζούνιορ κράτησε «ζωντανή» τη Ρεάλ Μαδρίτης - γκολ και θέαμα 3-3 στην έδρα της Λεβάντε

Απίθανη εξέλιξη στο «Θιουτάτ Ντε Βαλένθια», όπου η Ρεάλ Μαδρίτης δέχτηκε την ανατροπή, αλλά έμεινε στο παιχνίδι χάρη στα γκολ του Βινίσιους Τζούνιορ, για το τελικό 3-3.

Τρελό ματς διεξήχθη στην έδρα της Λεβάντε για τη 2η αγωνιστική της LaLiga με την ομάδα του Πάκο Λόπεθ να κρατάει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισόπαλο 3-3, έπειτα από ψυχωμένη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για τη «βασίλισσα».

Τα αμυντικά κενά των Μαδριλένων ήταν εμφανέστατα και έκαναν... μπαμ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου με τον Ρότζερ Μάρτι να γράφει το 1-1. Ούτε 30 δευτερόλεπτα δεν πέρασαν και η ισοφάριση ήταν γεγονός.

Η Λεβάντε πετυχαίνει την ανατροπή κόντρα στη Ρεάλ. Ο Χοσέ Καμπάνια να σκοράρει το 2-1 στο 57’ για την ομάδα του Πάκο Λόπεθ. Κακή αμυντική λειτουργία από τους Μαδριλένους, έπειτα από τη δική τους απώλεια της μπάλας.


Η πάσα-λουκούμι του Κασεμίρο βρήκε τον συμπατριώτη του Βινίσιους Τζούνιορ, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει τη φαεινή ιδέα, να τον ρίξει στο παιχνίδι. Λίγο αργότερα ο Βινίσιους σκόραρε το 2-2 (73’).

Δεν άργησε να δώσει τη δική της απάντηση η Λεβάντε. Αυτή τη φορά ήρθε ο Ρόμπερ Πιέρ να βρει δίχτυα με το παρθενικό γκολ του στην κατηγορία. Το 3-2 στο 79’ είναι γεγονός.

Η Ρεάλ είχε το σωτήρα της σε ετοιμότητα. Απίθανο γκολ από τον Βινίσιους Τζούνιορ, που σκόραρε στο 85’ από δύσκολη γωνία το 3-3.

Αξιοσημείωτο είναι πως αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Αϊτόρ της Λεβάντε στο 88' και αφού είχαν γίνει οι αλλαγές, μπήκε στο τέρμα για τα τελευταία λεπτά του ματς ο μέσος Ρούμπεν Βέζο


Μέχρι να αγωνιστεί η Σεβίλλη τη Δευτέρα το βράδυ κόντρα στη Χετάφε, η Ατλέτικο Μαδρίτης μένει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας κια η μοναδική με το 2/2 σε νίκες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης