Football Talk

Προκριματικά Champions League: Οι Έλληνες στέλνουν στους ομίλους την Σέριφ – Προβάδισμα για Σάλτσμπουργκ και Σαχτάρ

Προκριματικά Champions League: Οι Έλληνες στέλνουν στους ομίλους την Σέριφ – Προβάδισμα για Σάλτσμπουργκ και Σαχτάρ

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια των play off του Champions League, με τους Έλληνες της Σέριφ να κλέβουν την παράσταση.

Σχετικά Άρθρα

Τρία παιχνίδια περιελάβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (17/8) στα play off του Champions League. Σίγουρα, κανείς δεν περίμενε πως την παράσταση θα έκλεβε το ζευγάρι της Σέριφ Τιρασπόλ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Μολδαβοί, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει με την πορεία τους έως τώρα, έκαναν την έκπληξη και διέσυραν με 3-0 την πρωταθλήτρια Κροατίας. Πρωταγωνιστές ήταν οι Έλληνες του συλλόγου, καθώς ο Γιώργος Αθανασιάδης κράτησε με τις τρομερές επεμβάσεις του το «μηδέν» στην εστία και από την άλλη, ο Δημήτρης Κολοβός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, γράφοντας το 2-0 στο 54ο λεπτό.

Όπως είναι λογικό, η ομάδα της Μολδαβίας βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League, με τον Αντάμα Τραορέ να βάζει και την δική του «σφραγίδα» χάρη στα άλλα δύο γκολ που έβαλε.

Προβάδισμα πρόκρισης, πήρε και η Σαχτάρ Ντόνετσκ μέσα στο Μονακό.

Το εντυπωσιακό γκολ του Πεδρίνιο (19'), ήταν και αυτό που χάρισε μία σημαντικότατη νίκη στους Ουκρανούς, καθώς αυτό το 1-0 μέσα στη Γαλλία κόντρα στη Μονακό, τους δίνεi ένα σαφές προβάδισμα για την είσοδό στους ομίλους.

Τέλος, η Σάλτσμπουργκ ίδρωσε αλλά κατάφερε να βάλει στις βαλίτσες τη νίκη και να διεκδικήσει την πρόκριση με υπέρ της αποτέλεσμα κόντρα στην Μπρόντμπι. Οι Δανοί πάγωσαν τους «ταύρους», καθώς προηγήθηκαν μέσα στην Αυστρία και κράτησαν το 1-1 μέχρι και το 91ο λεπτό. Τότε, ο Άαρονσον έκανε το 2-1 για τους Αυστριακούς, συμπληρώνοντας τα τέρματα των Ουρ στο 4’ (0-1) και Αντεγιέμι στο 56’ (1-1).

Την Τετάρτη το βράδυ (18/8), τα πρώτα ματς των play off ολοκληρώνονται με τις αναμετρήσεις: 

Γιάνγκ Μπόις - Φερεντσβάρος
Μπενφίκα - Αϊντχόφεν
Μάλμε - Λουντογκόρετς

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 22:00.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης