Football Talk

Σκόραρε ο Μπρούνο Φερνάντες, συνεχίζεται η παράδοση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιντς!

Σκόραρε ο Μπρούνο Φερνάντες, συνεχίζεται η παράδοση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιντς!

Το πρώτο επίσημο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν πέτυχε ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος συνέχισε από… εκεί που σταμάτησε στην περσινή χρονιά και επιβεβαίωσε την παράδοση που επικρατεί ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και τη Λιντς!

Σχετικά Άρθρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οδηγήθηκε στην ανάπαυλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λιντς, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν το προβάδισμα με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 28ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό, και καλό τελείωμα, εντός περιοχής, με το αριστερό πόδι.

Αυτό μάλιστα ήταν το 88ο γκολ του Πορτογάλου την τελευταία τριετία, με τα τρία εξ’ αυτών να έχουν επιτευχθεί απέναντι στη Λιντς, στα 225 αγωνιστικά λεπτά που την έχει αντιμετωπίσει!

Παράλληλα, ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε πρεμιέρα (προηγούμενη το 2018 με την φανέλα της Σπόρτινγκ απέναντι στη Μορεϊρένσε), και για πρώτη στο Old Trafford, συνεχίζοντας και την παράδοση που θέλει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιντς, να οδηγούνται στα αποδυτήρια, έχοντας σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ, όταν αγωνίζονται στην έδρα της πρώτης!

Η τελευταία φορά άλλωστε που το εν λόγω στατιστικό δεν επιβεβαιώθηκε, συνέβη το 2001, και έκτοτε έχουν μεσολαβήσει πέντε ενενηντάλεπτα, με τα δίχτυα του Old Trafford να «ματώνουν» για τουλάχιστον μία φορά, στο πρώτο 45λεπτο.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης