Football Talk

Live: Λουντογκόρετς Ράζγκραντ - Ολυμπιακός 2-2 (Πέναλτι, 4-1) ΤΕΛΟΣ

Live: Λουντογκόρετς Ράζγκραντ - Ολυμπιακός 2-2 (Πέναλτι, 4-1) ΤΕΛΟΣ
Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Βουλγαρία για να αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς Ράζγκραντ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Το "BN Sports" και ο Νότης Χάλαρης θα σας μεταφέρουν τι γίνεται στον αγώνα, με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 21:00.
Εκτός Champions League ο Ολυμπιακός!

4-1 ο Σισίνιο και τέλος!

3-1 ο Λαλά για τον Ολυμπιακό

3-0 ο Γιάκοφ

Αποκρούει το πέναλτι του Χασάν ο Καλίνα! Μένει το 2-0

Σαντάνα και 2-0!

Άουτ ο Βαλμπουενά! Μένει το 1-0

Σωτηρίου και 1-0 με την βοήθεια του δοκαριού

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τι έχουν κάνει οι ελληνικές ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι!

Ολοκληρώθηκε και η παράταση!

Στο ματς της Ρέιντζερς με την Μάλμε, οι Σουηδοί ανέτρεψαν το εις βάρος 1-0, κάνοντας το 1-2 στο 62ο λεπτό χάρη σε δύο γκολ του Τσόλακ. Ο νικητής παίζει με τον νικητή του ζευγαριού του Ολυμπιακού.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος...

Τέλος πρώτου ημιχρόνου παράτασης

101ο λεπτό:
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα απειλήσει ξανά τους "ερυθρολεύκους", όμως το σουτ θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

99ο λεπτό:
Πρώτη φάση της παράτασης, με το δυνατό μακρινό σουτ του Σαντάνα, να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Τζολάκη.

Ξεκινάει η παράταση

Τέλος αγώνα! Πάμε σε παράταση καθώς δεν υπάρχει το εκτός έδρας γκολ, με το οποίο ο Ολυμπιακός θα προκρινόταν...

86ο λεπτό: Κόκκινη για τον Ολυμπιακό! Ο Ουσεϊνού Μπα πηγαίνει απρόσεκτα και αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με 10 ο Ολυμπιακός!


80ο λεπτό:
Τρομερό σουτ του Μασούρα! Ο Κάλινα απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία το σουτ Έλληνα άσου.

77ο λεπτό:
Ακόμα μία σημαντική ευκαιρία για την Λουντογκόρετς. Ο Ντεσπόντοφ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Τζολάκης απέκρουσε και πάλι σωτήρια.

74ο λεπτό:
Μεγάλη ευκαιρία για την Λουντογκόρετς. Ο Τζολάκης δήλωσε παρών με μία εκπληκτική επέμβαση.

67ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Οι "ερυθρόλευκοι" φέρνουν το ματς στα ίσια με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος κάνει το 2-2.


63ο λεπτό: Πέναλτι για τον Ολυμπιακό! Ο Ελ Αραμπί κέρδισε το πέναλτι αλλά έχουμε καθυστέρηση λόγω της κάρτας στον Βερντόν. Αρχικά τον απέβαλλε αλλά τελικά, έπειτα από τσεκάρισμα, έβγαλε απλώς κίτρινη.

56ο λεπτό: ΓΚΟΛ για την Λουντογκόρετς. Ο Πιέρος Σωτηρίου ευστοχεί από την άσπρη βούλα και κάνει την ολοκληρωτική ανατροπή για την Λουντογκόρετς, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους Βούλγαρους.


49ο λεπτό: ΓΚΟΛ για την Λουντογκόρετς. Ο Ρουμπέν Σεμέδο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Πιέρος Σωτηρίου γύρισε με κεφαλιά την μπάλα στην περιοχή και ο Πορτογάλος αμυντικός έκανε το 1-1 για την Λουντογκόρετς.


Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο...

Τέλος πρώτου ημιχρόνου!

40ο λεπτό:
Η Λουντογκόρετς έκανε την πρώτη της τελική μετά το γκολ, με τον Ντιρίλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος έξτρεμ μπήκε προς τα μέσα, έκανε το σουτ αλλά ο Τζολάκης έπιασε σταθερά.


31ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Γιώργος Μασούρας έκανε την σέντρα, ο Γιαν Εμβιλά ήρθε με φόρα στο δεύτερο δοκάρι και δυνατό πλασέ κάνει το 1-0 για τους "ερυθρόλευκους"!


29ο λεπτό:
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καλίνα.


19ο λεπτό: Λίγα δευτερόλεπτα
μετά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής, έκανε την σέντρα, ο Ικοκό έπιασε το σουτ αμαρκάριστος αλλά και αυτό πέρασε πάνω από τα δοκάρια.


18ο λεπτό: Πρώτη φάση
στο ματς για την Λουντογκόρετς. Ο Κάουλι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία του Τζολάκη.

5ο λεπτό:
Ο Ολυμπιακός πιέζει παραπάνω αλλά παραλίγο να γίνει το μεγάλο λάθος και να έρθει το γκολ για την Λουντογκόρετς. Συγκεκριμένα, ο Μπα έκανε κακό γύρισμα και με την σειρά του ο Τζολάκης, κάτω από την πίεση του Σωτηρίου, έκανε "τσαφ" χωρίς να το μετανιώσει.

Έναρξη αγώνα!

Να θυμίσουμε ακόμα πως η Λουντογκόρετς είχε ανακοινώσει sold out για τα εισιτήρια, καθώς εξαφανίστηκαν και τα 5.000 "μαγικά χαρτάκια" που ήταν διαθέσιμα.

Σε δέκα λεπτά έχουμε την πρώτη σέντρα...


Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς για πρώτη φορά, ο Πορτογάλος προπονητής πάει σε ρεβάνς προκριματικών εκτός έδρας, δίχως να έχει "καθαρίσει" την πρόκριση στο πρώτο ματς. Στα χρονικά, όταν συνέβη ξανά αυτό, ο Ολυμπιακός είχε αποκλειστεί από την Χαποέλ Μπερ Σέβα.

Να σας θυμίσουμε πως ο επιθετικός του βουλγαρικού συλλόγου, Πιέρος Σωτηρίου, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και τον Νότη Χάλαρη, δείχνοντας την πίστη του για πρόκριση.

Από την άλλη, η Λουντογκόρετς Ράζγκραντ θα παραταχθεί με τους: Καλίνα, Ικοκό, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιαλκόφ, Μπάτζι, Ζοσουέ Σα, Γκονσάλβες, Ντεσπόντοφ, Σωτηρίου και Καουλί.

Γνωστές έχουν γίνει οι εντεκάδες των δύο ομάδων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινάει με τον Τζολάκης κάτω από τα δοκάρια, τους Ανδρούτσο, Μπα, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα ενώ στον άξονα θα είναι η τριάδα των Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη. Στα εξτρέμ θα ξεκινήσουν οι Βρουσάι και Μασούρας, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο ματς, πριν από μία εβδομάδα, έληξε στο 1-1, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 87ο λεπτό χάρη σε γκολ του Αγκιμπού Καμαρά, το γκολ του Κίριλ Ντεσπόντοφ. Φυσικά, για να πάρει την πρόκριση ο ελληνικός σύλλογος χρειάζεται μόνο νίκη.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Λουντογκόρετς Ράζγκραντ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Καλησπέρα σας!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης